Home / Top 5 / Želite li privući pravu ljubav u svoj život, pazite na 5 stvari
love

Želite li privući pravu ljubav u svoj život, pazite na 5 stvari

Pronaći pravog partnera možda se čini kao težak zadatak, ali ne mora biti tako. Važno je da ste iskreni sami sa sobom, da se ne pretvarate da ste nešto što niste, da volite i cijenite sebe… 

Da bi privukli pravu ljubav u svoj život i voljeli zdravo i pozitivno, najprije rasčistiti neke stvari sami sa sobom, morate si iskreno priznati što zapravo želite u životu.

1. Budite ono što jeste, ne glumite

Kao prvo, da bi privukli zdrav ljubavni odnos u svoj život, najprije morate voljeti sebe i prihvatit se onakvima kakvi jeste – tada će vas i drugi prihvaćati na taj način. Ne tražite partnera da bi se osjećali potpuno jer to su pogrešna očekivanja koja često ne završavaju dobro.

Na vama samima je da prihvatite svoje mane i svoje vrline, te da se osjećate dobro i ispunjeno u svojoj koži. Ljude privlače oni koji vole sebe takvima kakvi jesu, i prihvaćaju da nitko nije savršen, odnosno da svi mi imamo i pozitivnih i negativnih strana – jer savršen čovjek ne postoji!

Kada se prikažete svijetu onakvi kakvi zaista jeste, tada su šanse da ćete pronaći nekoga baš za sebe puno veće.

2. Ne ograničavajte sami sebe

Sjetite se da privlačite ono što isijava iz vas. To znači da, ako ne vjerujete da zaslužujete pravu ljubav, tada je nećete ni osjetiti. Ako mislite da ste bolji od drugih, ni tada nećete sami sebi dati priliku da iskreno volite i budete voljeni.

Očistite glavu od misli koje vas sputavaju i razmišljate pozitivno. Vjerujte da je tamo negdje netko savršen za vas i da je samo pitanje vremena kada ćete se susresti, a to će se dogoditi kada oboje za to budete spremni.

Budite otvorenog uma i ne dozvolite da vas predrasude o nekome odmah u startu udalje od njega, jer tko zna, možda je upravo to vaša srodna duša.

3. Dobro razmislite o onome što želite

I budite iskreni sami sa sobom, bez “ali” i raznih opravdanja. Najozbiljnije razmislite što želite u životu, kakve planove imate, kakve su vam želje i namjere.

Nije dobro tražiti partnera ako niste sigurni što bi željeli postići u životu i kako bi općenito željeli živjeti – na primjer, želite li miran obiteljski život s nekime, ili život pun avantura, zabave, putovanja. Želite li možda nekoga tko bi volio imati kućne ljubimce, partnera koji će uživati u boravku u prirodi kao vi…

Poanta je da sami sa sobom raščistite što želite i tada tragate za partnerom koji vam je sličan, koji ima slične interese kao i vi.