Home / Vijesti / Zdravko Tomac: „Susret Mesića i Komšića je čin veleizdaje, Komšiću treba zabraniti da dođe i u shopping kod nas“
zdravko tomac

Zdravko Tomac: „Susret Mesića i Komšića je čin veleizdaje, Komšiću treba zabraniti da dođe i u shopping kod nas“

Nakon neslužbene posjete Željka Komšića Hrvatskoj i neformalnog sastanka s bivšim hrvatskim predsjednikom Stjepanom Mesićem, bura se ne stišava

Hrvatski portal Direktno zatražio je komentar Zdravka Tomca, danas rigidnog desničara, a nekada zakletog komuniste.

Tomac je kazao kako je potez Mesića čin veleizdaje.

“Ovo je samo nastavak njegove veleizdaje hrvatskog naroda, to je nastavak krivotvorenja, laganja i podmetanja protiv vlastitog naroda”, kazao je Tomac, naglasivši kako Željko

Komšić u Hrvatskoj mora biti „persona non grata“ i tko ga prihvati i legalizira zapravo nastavlja veleizdaju hrvatskog naroda u BiH.

Tomac ističe kako je politika Stjepana Mesića u BiH uvijek bila na strani Bošnjaka, a protiv Hrvata. “Uostalom cijela njegova politika je bila antihrvatska. Poznata je njegova popularnost na Baščaršiji, dok kao predsjednik Hrvatske nikada nije otišao u Mostar”, podsjeća.

Na upit da komentira sam susret Komšića i Mesića, Tomac je odgovorio kako su se „susrela dva nemoralna čovjeka i političara“:

“Kad sam čuo da je Komšić došao u Hrvatsku pomislio sam: pa neće ga valjda netko primiti, no zaboravio sam da je Mesić živ”.

“Svatko tko razgovara s Komšićem i tako prihvati tu prevaru hrvatskog naroda u BiH radi protiv hrvatskih interesa. Moj je prijedlog bio da se protiv Komšića povede tzv. gandijevski bojkot pomoću kojeg su se Indijci na miran način izborili za slobodu od britanskog terora jer su jednostavno prestali komunicirati s njima.

“Treba se inzistirati na promjeni izbornog zakona i na novim izborima u BiH, a Komšić treba biti ‘persona non grata’ i u Hrvatskoj. On kod nas ne može doći ni u ‘shopping’ kako se našalio HDZ-ov Miro Kovač, jer je toliko zla nanio hrvatskom narodu”, kazao je na kraju Zdravko Tomac.

(SB/RK)

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija