Home / Zanimljivosti / Vranješ poslao Karleuši 1001 ružu: ‘Psihopat me proganja’
vranješ

Vranješ poslao Karleuši 1001 ružu: ‘Psihopat me proganja’

Jelena je suprugu Tošiću objašnjavala da nema veze s poklonom i da ga maksimalno ignorira. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti 

– Budući da je Duško zaprijetio Ognjenu, on mu se htio osvetiti. Smislio je da za praznike pošalje Jeleni romantičan poklon na njezinu adresu na Dedinju. Tošić je bio prisutan i razljutio se – kaže prijatelj para. 

foto: Privatni album/Instagram

Jelena je objašnjavala da se nikako ne može riješiti Vranješa. 

– Objašnjavala mu je da ona nema veze s poklonom, da se ne čuje s njim i da ga maksimalno ignorira. Žalila se da ga se ne može riješiti, da joj dnevno šalje po 40 poruka i da će izludjeti od njega. Govorila je da ne daje nikakav povod, ali da ju Vranješ ne prestaje proganjati. Duško ju je blijedo gledao, ali pjevačica ga je uspjela uvjeriti da zaista nema ništa s nogometašem. Čak ga je i vrijeđala pa je između ostaloga izgovorila da je Ognjen psihopat i zaljubljeni klinac. Kao i uvijek, riješili su problem i nastavili dalje – dodao je prijatelj. 

foto: Instagram

Vranješ je navodno tražio od Jelene da ostavi Duška.

– Pisao joj je da će joj osigurani lagodan život, onakav kakav ima pored Duška, da će joj on sve omogućiti samo da se razvede – rekao je prijatelj. 

foto: Instagram

Duško rijetko kad priča o privatnom životu, ali povodom ove situacije morao je progovoriti. Putem društvenim mreža rekao je da nije supruzi uzimao mobitel niti prijetio Vranješu.

24sata.hr/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija