Home / Zanimljivosti / Testirala vjernost dečka sa zanosnom manekenkom, završilo je katastrofalno
vjernost

Testirala vjernost dečka sa zanosnom manekenkom, završilo je katastrofalno

KAD JE žena otkrila da joj partner traži prstenje na internetu, u glavi su joj odmah odjeknula svadbena zvona.

No htjela je biti sigurna da je dečko neće prevariti ako se uda za njega pa je kontaktirala ekipu s YouTube kanala To Catch a Cheater kako bi ga testirala – uz pomoć zanosne manekenke.

Na snimci se vidi glumica kako mu se približava i govori mu da izgleda poput njezinog prijatelja. Nakon toga sjela je s njim, što se baš nije svidjelo curi koja je gledala snimku s ekipom.

Stvari su otišle u dramatičnom smjeru kad je manekenka pitala dečka što radi. “Zapravo, čekam djevojku”, odgovorio joj je i pokušao je se riješiti, govoreći kako njegova cura ne bi bila sretna s tim.

Ubrzo zatim pojavljuje se i cura – no ne ona koja gleda. “Tko je ovo?” u šoku se pitala djevojka za koju se ispostavilo kako je tajna cura. Nakon toga glumica ih je pitala kolik su u vezi. “Dvije godine”, odgovorila je. “Zapravo, čekamo dijete”, dodala je dok je žena koja je sve to gledala bila na rubu suza jer je shvatila da joj dečko vodi tajni život.

Odlučila ga je nazvati za objašnjenje, ali ni to nije prošlo kako je očekivala. Prije nego što mu je poklopila, našalila se s njim da čeka dvije bebe jer je i ona trudna.

Gledatelje snimke iznenadio je takav obrat događaja, a snimka je u manje od 24 sata na YouTubeu prikupila gotovo 700 komentara.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija