Home / Zanimljivosti / Srbija: Cura koja se bavi najstarijim zanatom otkrila koje perverzije traže nogometaši
cura

Srbija: Cura koja se bavi najstarijim zanatom otkrila koje perverzije traže nogometaši

SRBIJU trese skandal oko elitne prostitucije. Tamošnji mediji pišu da su u katalogu poznatog makroa pronađene fotografije brojnih poznatih žena iz Srbije, među kojima su pjevačice, sudionice reality programa, ali i liječnice i profesorice. 

Djevojka koja se bavi najstarijim zanatom za Kurir je otvorila dušu, a nakon priče o političarima, osvrnula se na svoja druženja sa srpskim nogometašima, koje je opisala kao jako perverzne. Priznala je da je svaki nogometaš s kojim je bila bio oženjen i imao djecu.

“Osjećaj sreće što će mi mušterija biti mlad, lijep i poznat dečko promijenio se nakon nekoliko minuta s njim, kada sam shvatila da ga pali davljenje i šamaranje. Seks s njim počeo je grubo i shvatila sam da ću tijekom cijelog odnosa trpjeti udarce. Možda mi i ne bi bilo takvo mučenje da seks nije trajao četrdeset minuta, a on je cijelo vrijeme bio agresivan. U jednom trenutku počela sam se i gušiti od jačine kojom me hvatao za vrat, ali on nije prestajao”, rekla je i dodala da je nakon seksa bila sva u modricama.

Ipak, to nije bilo posljednje iskustvo s nogometašem. Otkrila je i mračnu stranu još jednog nogometaša iz srpske reprezentacije koji je uvijek djelovao smireno.

“On je prvi nogometaš koji je ugovorio viđanje sa mnom u inozemstvu. Stan u kojem sam bila smještena bio je najluksuzniji koji sam do tada vidjela. Tijekom predigre tražio bi od mene da mu ližem trbuh i da to radim polako. Poslije toga pitao bi me da uzme moj telefon kako bi me snimao dok ga oralno zadovoljavam. Njegov fetiš je da snima i nikad ne bi snimao sebe, već samo mene i svoj spolni organ. Negdje u sredini seksa od mene bi tražio da njegov penis mažem sladoledom i da ga zadovoljavam. To je bio prvi put da sam probala tako nešto. Iako sam prvo bila šokirana, kasnije mi se svidio njegov fetiš”, izjavila je.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija