Home / Top 5 / Sa samo 5 pitanja dokazao koliko su besmisleni argumenti protivnika cijepljenja
cijepljenje

Sa samo 5 pitanja dokazao koliko su besmisleni argumenti protivnika cijepljenja

NAKON što je jedan korisnik Tumblra opsežno opisao zašto bi svi trebali dvaput razmisliti prije nego što cijepe djecu, jedna osoba smislila je prilično dobre razloge zbog kojih bismo o svemu trebali dvaput razmisliti, a onda život baš i ne bi imao smisla.

“Da pomiješate živu, aluminij-fosfat, aluminij-sulfat i formaldehid s virusima te uzmete injekciju i to uštrcate u svoje dijete, uhitili bi vas i bacili u zatvor zbog ugrožavanja djetetova života i zlostavljanja. Zašto je onda legalno kad to liječnici rade? Zašto biste im to dopustili? Educirajte se. Razmislite dvaput o cijepljenju”, napisao je protivnik cijepljenja na Tumblru.

Netko je brzo odgovorio istom logikom.

“Ne biste miješali pet tona metala, 75 listara benzina i struju te stavili svoje dijete u to. Uhitili bi vas zbog zlostavljanja djece. Zašto je onda legalno da to rade velike auto kompanije? Zašto im to dopuštate? Educirajte se. Razmislite dvaput o automobilima”, prvi je primjer.

“Da se dovezete autobusom i pokupite djecu iz njihovih kuća, odvezete ih do zgrade i ne puštate ih van te ih tjerate da čitaju iz knjige, uhitili bi vas i strpali u zatvor zbog ugrožavanja i zlostavljanja djece. Zašto je onda u redu da to rade vozači autobusa? I zašto im to dopuštate? Educirajte se. Razmislite dvaput o školskim autobusima”, poručio je zatim.

“Da uletite u sobu djeteta koje ne poznajete mašući sjekirom, a potom ga na silu uzmete iz kreveta i iznesete iz kuće, uhitili bi vas i poslali u zatvor zbog napada i otmice djeteta. Zašto je onda legalno dato vatrogasci rade? I zašto biste im dopustili. Educirajte se. Razmislite dvaput o vatrogascima”, dodao je.

“Da natrpate više od sto ljudi u metalnu cijev pod tlakom, potom pomoću kerozina dignete tu cijev na 10.670 kilometara i vozite je brzinom od 833 kilometra na sat, uhitili bi vas i poslali u zatvor zbog… Nemam pojma, sigurno puno razloga. Zašto je onda legalno da to piloti rade? I zašto im dopuštate? Educirajte se. Razmislite dvaput o avijaciji”, još je jedan argument.

“Da uzmete bakrene žice, spojite ih na gradski izvor struje, provučete kroz zidove svoje kuće i dječju sobu, uhitili bi vas i poslali u zatvor zbog ugrožavanje života djece i kršenja propisao o zaštiti od požara. Zašto je onda legalno kad to rade električari. Zašto biste im to dopustili. Educirajte se. Razmislite dvaput o struji”, posljednji je u nizu argumenata.

 

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija