Home / Sport / Ramos o Salahu: Nitko se ne može usporediti s Messijem i Ronaldom
ramos

Ramos o Salahu: Nitko se ne može usporediti s Messijem i Ronaldom

NAJJAČI napad Lige prvaka večeras će u finalu u Kijevu jurišati na obranu aktualnog prvaka Real Madrida. Najvažnija karika Realove obrane, Sergio Ramos, otkrio je svoja razmišljanja uoči finala i što misli o Mohamedu Salahu, jednom od najopasnijih napadača svijeta.

“Ovo je scenarij u kojem uvijek postoji dodatni motiv. Osim toga, ova ekipa ima ponos, ali i glad za pobjeđivanjem. Privilegij je braniti naslov Lige prvaka i ući u povijest”, rekao je Realov 30-godišnji stoper.

Pun je samopouzdanja nakon trijumfa nad francuskim, talijanskim i njemačkim prvakom.

“Sada nam preostaje završni udarac protiv velike momčadi”, poručio je Ramos.

“Moramo ih pokušati zaustaviti dalje od zona iz kojih nam mogu zaprijetiti, spriječiti ih u stvaranju prilika i vjerovati našim napadačima. To smo radili i do sada, nadamo se da će biti dovoljno i sutra.”

Osjeća se ugodno u Ukrajini jer je ondje sa španjolskom reprezentacijom 2012. godine osvojio naslov prvaka Europe. “Ukrajina mi je zbog toga draga”, naglasio je Ramos.

U subotu će ondje imati zadatak zaustaviti Mohameda Salaha, egipatskog napadača s 10 pogodaka u Ligi prvaka ove sezone. Više je zabio samo Ramosov suigrač Cristiano Ronaldo. On je 15 puta zatresao mrežu te je najbolji strijelac natjecanja.

“Ima igrača koji prolaze, dođu pa odu, ali i onih koji ostaju. Ništa se ne može usporediti s Messijem ili Cristianom, ali Salah je veliki igrač. Htjet će se dokazati. Želim mu sve najbolje nakon sutrašnje utakmice”, zaključio je Ramos.

index/RK