Home / Sport / PSG za Pjanića nudio Juventusu 50 miliona eura i Rabiota
mire

PSG za Pjanića nudio Juventusu 50 miliona eura i Rabiota

Bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler Juventusa, Miralem Pjanić, u posljednje vrijeme povezuje se sa brojnim klubovima.

Svaki prelazni rok sjajnog veznjaka inostrani mediji sele iz Torina, pa je tako i ovaj put. Ništa se nije promijenilo.

Prema pisanju talijanskih medija Pjanića u svojim redovima želi vidjeti nekoliko klubova, a navodno je najviše za njegovim uslugama zainteresiran PSG.

Aktuelni francuski prvak je navodno već ispitivao teren, te su Staroj dami ponudili za Pjanića 50 miliona eura i veznog fudbalera Adriena Rabiota, koji je odbio produžiti ugovor sa PSG-om.

Međutim, kako pišu talijanski mediji Juventus je odbio ponudu što nije obeshrabrilo PSG, koji je sprema na ljeto ponovo pokušati dovesti bh. reprezentativca.

Juventus postavio cijenu za Miralema Pjanića

Prema pisanju tamošnjih medija aktuelni šampion Italije je već postavio cijenu za reprezentativca Bosne i Hercegovine i ona iznosi ogromnih 70 miliona eura.

Prema informacijama koje stiižu iz Italije, Miralem Pjanić je dobio slobodu da odluči šta će učiniti na kraju sezone, te ako to želi može napustiti klub, naravno uz odgovarajuću nadoknadu.

Navodno, veliki interes vlada za sjajnog bh. veznjaka. Izvori bliski Staroj dami iz Torina tvrde da za Pjanića stižu ponude i biće interesantno vidjeti šta će na kraju sjajni veznjak odlučiti.

Miralem Pjanić se prethodnih mjeseci konstantno povezivao sa odlaskom iz redova Juventusa. Povezivao se sa Manchester Unitedom, te španskim velikanima Realom i Barcelonom, a sada se u borbu uključio i PSG.

sportsport.ba/RK


OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija