Home / Zanimljivosti / Prije 11 godina prozvali je najljepšom djevojčicom na svijetu, evo gdje je danas
11

Prije 11 godina prozvali je najljepšom djevojčicom na svijetu, evo gdje je danas

FRANCUSKA manekenka Thylane Blondeau, koju su prozvali najljepšom djevojčicom na svijetu kad je imala šest godina, sa 17 godina već je veteranka modne industrije, a upravo pokreće vlastiti modni brend Heaven May.

Tinejdžerica je o lansiranju svog brenda obavijestila svojih više od 2,4 milijuna pratitelja na Instagramu. “Nakon što sam više od godinu dana radila s vama, Heaven May Clothing (moj brend) dolazi uskoro! Ne mogu dočekati da vidite kolekciju koju sam napravila”, napisala je 17-godišnjakinja.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Stranica brenda koju je pokrenula na Instagramu prije nekoliko dana već ima više od 11 tisuća pratitelja, a web stranica još je u izradi. Fanovi su joj već čestitali i poručili da jedva čekaju vidjeti što je pripremila.

Unatoč tome što joj je tek 17 godina, Thylane je već veteranka u modnoj industriji, piše Fox News.

Kćerku nogometaša Patricka Blondeaua i modne dizajnerice Veronike Loubry, Vogue Enfants je okrunio titulom najljepše djevojčice na svijetu kad je imala šest godina.

View this post on Instagram

🐒

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

Ušla je u povijest i kad je postala najmlađi model koji je ikad pozirao za Frend Vogue.

Od tada je radila s poznatim dizajnerskim imenima kao što su Jean Paul Gaultier, Dolce & Gabbana i mnogi drugi. Osim toga, ambasadorica je L’Oreala te je imenovana zaštitnim licem parfema Lolita Lempicka.

View this post on Instagram

#monpremierparfum @lolitalempickaofficial 💕🦋💕

A post shared by Thylane ™️ (@thylaneblondeau) on

index/RK