Home / Top 5 / Pletivo je in: Pet najtoplijih trendova sezone
pletivo

Pletivo je in: Pet najtoplijih trendova sezone

JESEN i zima su nezamislivi bez mekanih i toplih džempera.

A kao i svi drugi odjevni komadi, i oni svake godine dobivaju novi, moderniji izgled. Što je novo s pletivima i koji su vodeći trendovi za ovu hladnu sezonu, otkrijte u nastavku i opskrbite se toplim komadima prije nego što nastupi hladna zima:

Kardigan

Kardigani više nisu rezervirani samo za bake. Topla i praktična pletiva ove jeseni zamijenila su jakne te su postala omiljeni komad fashionistica za slaganje slojevitih odjevnih kombinacija.

Tekst ili logo

Majice sa sloganima i logotipima poznatih brendova dobile su svoju topliju varijantu za zimu u obliku džempera. Ovakva pletiva bila su popularna i prošle godine, a s obzirom na to da trend logomanije i dalje ne jenjava, dominirat će i ove jeseni te zime.

Predimenzionirani kroj

View this post on Instagram

En route @michaelkors

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) on

Ove sezone ne trebate trošiti novac na nove džempere, jednostavno posudite neki od tate ili dečka. Naravno, šalimo se, jer u modi su predimenzionirani modeli koji zaista djeluju kao da ste ih posudile od nekog tko je puno krupniji od vas. No postoji vidljiva razlika između oversized kroja i džempera koji vam je prevelik, pa je svakako bolje uložiti predimenzionirani model u odgovarajućoj veličini i sa ženskog odjela.

Color-blocking

Color-blocking, odnosno kombiniranje odjevnih komada u kontrastnim bojama, trend je koji u modi vlada već neko vrijeme, a ove sezone seli se na džempere. Uz takav komad pletiva svaka vaša odjevna kombinacija izgledat će zanimljivo bez puno truda.

Teksturirani

Osim na kroju i boji, kada je riječ o džemperima, ove sezone poseban se naglasak stavlja i na teksturu. Pletiva s izvezenim detaljima poput pletenica ili nekih geometrijskih oblika, osim što su in, djeluju skuplje od jednostavnih džempera, a imaju i vintage izgled što je ove sezone svakako veliki plus.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija