Home / Top 5 / Pet statement komada za vruće ljeto
statement

Pet statement komada za vruće ljeto

Svako ljeto muku mučimo s vrućinama i kako ih što lakše podnijeti. Meteorolozi nas bombardiraju upozorenjima o rekordnim temperaturama,  nadolazećim olujama, opasnostima UV zračenja pa opet nakon toga jedva izdrživim previsokim stupnjevima.

Najbolje bi nam bilo sve to prolaziti negdje na odmoru, po mogućnosti mjestu iz snova. Bilo da ste tamo ili negdje drugdje, uz dobar popratni sadržaj i must have stvari, sve će biti lakše za izdržati. Ako ništa drugo, barem ćemo se osjećati dobro sami sa sobom. Pritom ne zaboravite birati i društvo.

1. Šešir, onaj Panama look like

Veliki obodi već su dugo IN, no pomalo smo ih se zasitili.  Ovo ljeto budite drugačiji od ostalih. Baš kao i ta ogromna pokrivala za glavu koja između ostalog skrivanju novi bronzer, tako i decentni i pritom jako elegantni havana šešir savršeno štiti od sunca. Osim toga totalno je šik. Ne zaboravimo, nosili su ga i još uvijek ga nose mnogi celebovi, čak i državni dužnosnici ne samo kada su na odmoru. U kombinaciji s bijelom košuljom ispod koje se nazire sexy badić, sigurno nećete proći nezapaženo. Idealno pristaje i u elegantnoj kombinaciji.

2. Sunčane naočale srednje veličine

Upravo takve će super doći do izražaja u kombinaciji s Panama šeširom. Blago četvrtasti okviri, ne preveliki, dati će potpuni dojam ljetnom looku. Pristaju skoro svakom licu, a odabirom boje okvira usudite se iskoračiti iz dosadnog pogleda kroz naočale.

3. Koktel s puno leda

Najbolji način da se rashladite je da ugodite nepcu, po mogućnosti s mnogo leda. Pustite recepture i već otrcale kombinacije, izmiješajte si sami ono što volite. S alkoholom ili bez, više ili manje voća, strpajte što vam se pije u shaker, dodajte puno leda i uživajte. Još bolje ako ste u društvu.

4. Mirisne svijeće

Još prije nego se bacite na miješanje koktela, stvorite si romantičnu atmosferu. Ugasite svijetla i zapalite svijeće, mirisne. Ako ste mislili da su rezervirane samo za zimu, razmislite ponovo.  Razuvjerite sami sebe tako da isprobate mirise svijeća u vrućim ljetnim večerima. Osim što lijepo izgledaju, fine, osvježavajuće mirisne note stvorit će poligon za uživanje. Ne zaboravite glazbom ispuniti ugodne mirise.

5. Parfem

Ne zaboravite nipošto na sebe. Budite drukčiji i okanite se proizvoda iz parfumerije, parfemskih i toaletnih voda jer eau de toilette ili eau de parfum su upravo to.

index/RK