Home / Top 5 / Pet razloga zašto nije vrijedan ljetne avanture
sex

Pet razloga zašto nije vrijedan ljetne avanture

Donosimo ti pet razloga zašto nije vrijedan ljetne avanture

Ljetne ljubavi znaju biti toliko intenzivne da imaš osjećaj da je on ljubav tvog života. Donosimo ti pet savjeta zbog čega on ipak nije vrijedan ljetne avanture.

1. Zbario je pola tvojih frendica. Ovdje je riječ o tipičnom morskom galebu kojem je ljeto idealno vrijeme da skupi što više djevojaka. Ako već znaš da je bio s mnogo cura u kratkom vremenu, budi pametnija i odupri se njegovu šarmu. Radije se posveti dečku kojemu je stalo.

2. Rekla si ne, ali on je jako uporan. Ako nisi spremna na seks, a on te i dalje nagovara, bježi glavom bez obzira. Dečko koji ne poštuje tvoje odluke nije vrijedan ni tvoje pažnje. Ako mu nisu dovoljni tvoji poljupci, nije za tee, a vrlo vjerojatno će potražiti drugu djevojku. Nemoj tratiti bezbrižne ljetne mjesece na nekoga zbog koga ćeš se samo bez veze nervirati.

3. Javlja ti se samo u noćnom izlasku. Preko dana si mu poslala poruke, ali odgovora niotkud. Izašla si s frendicama i pad – u 22 sata stiže njegova poruka. To je znak da mu nije stalo do tebe već samo do nečeg fizičkog.

4. Tijekom godine nikad se nije javio. Ok, svi znamo da ljetne avanture rijetko prerastu u nešto ozbiljnije. Ali ako ste prošlo ljeto proveli divnih nekoliko tjedana i dodali se na Fejs ili Instagram, onda je logično da se čujete barem za rođendane.

5. Ignorira te u društvu. Ako si na moru naišla na pacijenta koji ti pridaje pažnju samo na osamljenoj plaži, dobro razmisli želiš li se s njim upustiti u nešto više od poljubaca.

joomboos/RK