Home / Top 5 / Pet popularnih trendova koje Francuskinje nikada ne bi nosile
francuskinje

Pet popularnih trendova koje Francuskinje nikada ne bi nosile

JESEN je sa sobom donijela trendove koji su zaživjeli u punom jeku i bez kojih je naslovna stranica Instagrama postala nezamisliva. 

Od životinjskog uzorka do neonskih boja, trendseterice su u ovoj sezoni prigrlile poprilično upečatljive trendove koji ne mogu proći nezapaženo.

Ako ste ljubiteljica klasike i preferirate kvalitetu ispred kvantitete, onda vam je vrlo vjerojatno drag i blizak stil chic Francuskinja. Ove dame nikada ne prate trendove već njeguju svoj elegantan, a u isto vrijeme opušten stil koji im pruža udobnost i samopouzdanje u svakom trenutku.

Kao što smo i očekivali, sljedeći trendovi nisu prošli njihov oštri sud i za njih oni kao da i ni ne postoje.

1. Životinjski uzorak

Iako slovi za jedan od najpopularnijih uzoraka sezone, Francuskinje ovaj uzorak smatraju neukusnim i ne prihvaćaju ga unatoč njegovoj popularnosti.

2. Teddy jakne

Francuskinje su poznate po svojoj ženstvenosti i pomnom biranju komada koji laskaju njihovoj figuri. Trend Teddy jakni ove dame zaobilaze u širokom luku jer ni na koji način ne laska figuri i ne doprinosi ženstvenom i nježnom izgledu.

View this post on Instagram

Winter coats have my heart 😻

A post shared by SHANI GRIMMOND (@shanigrimmond) on

3. Karirani uzorak

Rame uz rame životinjskom stoji karirani uzorak koji također nije naišao na odobravanje Francuskinja. Ako ipak pronađu neki komad u ovom uzorku koji im se sviđa, to može biti samo neki decentan i krupan karirani uzorak u zagasitoj boji.

View this post on Instagram

Wearing @beginningboutique 😇

A post shared by BELLA (@isabella_fiori) on

4. Biciklističke hlačice

Svjetske trendseterice ovaj sportski komad nose čak i na sakoe, ali Francuskinje i dalje smatraju da je ovom trendi komadu mjesto u dvorani za vježbanje ili teretani.

5. Neonske boje

Francuskinje uvijek biraju nježne i neutralne boje koje im daju prostora za igru s detaljima. Neonske boje kod njih ne prolaze čak ni u sportskim prilikama.

View this post on Instagram

waiting for my baby to wake up like.. 🧡

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija