Home / Zanimljivosti / Pet ključnih pravila za nošenje crne od glave do pete
crna

Pet ključnih pravila za nošenje crne od glave do pete

MISLITE da je jednostavno složiti crni outfit?

Ljubiteljice najtamnije boje dobro znaju da nije lako istaknuti se u masi u crnom od glave do pete, ali nije ni nemoguće. Postoji nekoliko stilskih trikova koje trebate uvijek imati na umu želite li privući poglede i u crnini, a krademo ih izravno od street style zvijezda:

1. Izmiješajte tkanine i teksture.

Nema ništa chic u crnom outfitu složenom od pamučnih komada. U hladnijim danima ovo je i puno lakše – možete iskombinirati pletiva, kožne komade, traper, baršun…

2. Pobrinite se da su tkanine koje nosite u skladu s aktualnom sezonom.

Crna vunena haljina izgledat će fantastično u jesenskim i zimskim mjesecima, pogotovo u kombinaciji s dobrim parom kožnih čizama, dok ćete preko ljeta u njoj izgledati čudno. U toplijim mjesecima oslonite se na svilene i lanene komade.

3. Kad slažete crni outfit, još je važnije da vam svi komadi savršeno pristaju.

Iskoristite i činjenicu da crna odjeća sužava i birajte laskave i uže komade, a izbjegavajte široke i predimenzionirane.

4. Poigrajte se modnim dodacima.

Crni outfit slobodno možete razbiti nekim upečatljivim nakitom u drugoj boji ili, recimo, bijelim čizmicama koje su ove sezone hit. No nećete pogriješiti ni odaberete li dodatke u skladu s outfitom jer će svakako dodati novu dimenziju, odnosno teksturu.

5. Veliku ulogu igra i vaš izbor šminke.

Same ćete se uvjeriti da crni outfit izgleda drugačije ovisno o boji ruža koji nosite. U dnevnim varijantama dodajte usnama nježni ružičasti pigment, a u večernjim ih obojite u jarkocrvenu, dok će tamne nijanse funkcionirati u oba slučaja.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija