Home / Top 5 / Pet fitness pravila Jennifer Aniston kojima je ostala dosljedna i u pedesetima
Jennifer Aniston

Pet fitness pravila Jennifer Aniston kojima je ostala dosljedna i u pedesetima

JENNIFER Aniston svojim izgledom prkosi godinama, točnije njih pedeset koliko ih je nedavno navršila. Za magazin Shape popularna je glumica otkrila tajne svog dobrog izgleda.

1. Trudite se da izgledate dobro i radite to zbog sebe i isključivo zbog sebe

Glumica je počela više pažnje pridavati svojoj ishrani na početku karijere kad joj je agent rekao da nije dobila ulogu jer je “predebela”. 

“Bila sam šokirana. Iako u početku nisam ozbiljno shvaćala komentar, kasnije sam primijetila da je moja ishrana uistinu nekvalitetna. Obično bih jela frape i pomfrit s umakom, tako da je bilo dobro početi obraćati pažnju”, rekla je časopisu People 2016. godine.

Međutim, danas Aniston poziva i na prihvaćanje vlastitog tijela. “Vrijeme je da prestanemo misliti da ljepota dolazi samo u veličini S i s pravom veličinom stražnjice i struka. Ta pravila više ne važe”, rekla je.

2. Mijenjajte rutinu s vremena na vrijeme

Jennifer uživa u različitim vrstama vježbi, od joge, boksa pa do treninga slavnih trenera. Tri puta tjedno izvodi spin – jogu, što je 25 do 30 minuta vožnje bicikla (spinning), a zatim 30 do 40 minuta joge. Ostala tri dana vježba kod kuće.

“To su u osnovi vježbe s vlastitom težinom, ali radim i kardio. Obično sam 15 minuta na biciklu, 15 na traci za trčanje i 15 na eliptičnom trenažeru. Morate mijenjati rutinu kako biste zbunili mišiće”, objasnila je.

3. Hranite se zdravo

Dan započinje šalicom vruće vode s limunom, jer smatra da je dobro unijeti alkalne tvari u tijelo rano ujutro. Nakon toga slijedi šalica kave s nemasnim mlijekom i stevijom. Za doručak jede proteinski prah s bananama, trešnjama, kupinama, malo kakao praha, kapljicom čokoladne stevije i čokoladnim bademovim mlijekom, jer više voli okus čokolade, nego okus proteina. Tvrdo kuhana jaja obično jede popodne u vrijeme užine, a omiljeni ručak joj je pržena tuna sa salatom od krastavaca i maslinovim uljem. Voli večerati prženu piletinu s tikvicama i pestom. 

4. Pijte puno vode

“Rekla sam to i prije, ali zaista mislim da je hidratacija izuzetno važna. I spavanje!” rekla je Aniston koja je postala i ambasadorica poznate marke mineralne vode.

5. Isprobajte nešto novo

Jennifer je počela trenirati boks prošle godine. 

“Boks je sjajan način da izbaciš agresiju. Dobiješ mentalno oslobođenje od svega toga što svakodnevno čuješ i vidiš. Ovo je trening kojem sam najduže ostala dosljedna, ne računajući jogu. I mogu reći da je odličan”, rekla je.

index.hr/RK
 

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija