Home / Vijesti / Od Bihaca do Petrovca sela (remove Kebab tekst 2019)
od-bihaca-do-petrovca-sela-remove-kebab-2019
Od Bihaca do Petrovca sela

Od Bihaca do Petrovca sela (remove Kebab tekst 2019)

Terorista Brenton Tarant slušao je u autu pjesmu Od Bihaca do Petrovca sela. Minutu nakon toga ubio je 49 ljudi u džamiji.

Iako je zvanični naziv pjesme “Od Bihaca do Petrovca sela” prije nekoliko godina se pojavio i novi naziv “Remove kebab”. U  prevodu – “ubij muslimana, ili ukloni muslimana”

Svaka od verzija “Remove kebab” puna je komentara u kojima se vrijeđaju muslimani, pa i pozivi da se oni izvrgnu ruglu, pa i uklone.

Uz njene stihove je sebi podizao adrenalin i Tarant, dok je držao pušku u ruci i vozio se ka mjestu na kom će masakrirati muslimane.

Za očekivati je, da će posijle ovoga, pjesma na Jutjubu i njene varijacije pravljene širom svijeta biti zabranjene na Jutjubu.

Od Bihaca do Petrovca sela tekst

Pjesma je nastala vjerovatno 1992. godine u toku agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Sam spot je potpuno jednostavan, nekoliko vojnika u uniformama sviraju trubu, sintizajzer i harmoniku i pjevaju tekst Remove Kebab

Sporna pjesma pjevana je od Kine do Amerike. Na internetu postoji i snimak Kineza u uniformama kako pjevaju “Od Bihaća, do Petrovca sela”.

 S obzirom na to da su u uniformi, teško je povjerovati u to da ne znaju šta znače riječi koje izgovaraju.

Tekst ove pjesme:

Od Bihaća do Petrovca sela, do Petrovca sela
Srpska zemlja napadnuta cela, napadnuta cela

[Refrain]
Karadžiću vodi Srbe svoje, vodi Srbe svoje
Nek se vidi, nikog se ne boje, nikog se ne boje

[Verse 2]
Joj da vide hrvatske Ustaše, hrvatske Ustaše
Ne dirajte vi ognjište naše, vi ognjište naše

[Verse 3]
Iz Krajine krenuli su vuci, krenuli su vuci
Čuvajte se Ustaše i Turci, Ustaše i Turci

Od Bihaca do Petrovca sela (tekst i video)

Istraga pokazala: Terorista sa Novog Zelanda bio je i u BiH

Prema istim izvorima on je kratko boravio na Balkanu od 28. do 30. decembra 2016. kada je autobusom putovao kroz Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

Objavio je dokumenta prema kojima je kao motiv za svoje djelovanje naveo da se bori protiv imigracije koja preplavljuje kulturu evropskih bijelih naroda. Neki elementi se pozivaju na epizode iz historije Balkana i borbi protiv Osmanske imperije.

Imao je listu za odstrel: Planirao ubistvo Merkel, Erdogana…

Brenton Tarrant je opisao Angelu Merkel kao „majku svih antibijelih i antigermanskih stvari na svijetu“, optuživši je kako je „rasno očistila Evropu od Evropljana“.

Brenton Tarrant

Napadač iz Australije, Brenton Tarrant, pozvao je u svom manifestu na ubistvo političara koji su „neprijatelji“ evropskih zemalja, Na vrhu liste je njemačka kancelarka Angela Merkel.

On je iznio listu „neprijatelja visokog ranga“, uključujući Merkel, turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdoganai gradonačelnika Londona Sadika Khana.

Tarrant je naveo da je Erdogan „vođa najveće islamske grupe unutar Evrope“. Njega je želio ukloniti „da bi se eliminirao glavni neprijatelj Rusije i oslabio NATO“.

Govoreći o gradonačelniku Londona, on je rekao da je Khan „pakistanski muslimanski osvajač“ jer „želi etnički da zamijeni britanski narod u Ujedinjenom Kraljevstvu“. (izvor: radio krajina)

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija