Home / Sport / Novi dokumenti u Spiegelu: Ronaldo je prvo priznao silovanje pa mijenjao iskaz?
ronaldo

Novi dokumenti u Spiegelu: Ronaldo je prvo priznao silovanje pa mijenjao iskaz?

NOVE informacije u slučaju Cristiana Ronalda i optužbi za silovanje Kathryne Mayorge 2009. godine pojavile su se u javnosti. Njemački Spiegel donosi nove detalje i otkriva što je Ronaldo govorio prije devet godina. 

Ona tvrdi da je Portugalac bio jako grub i da je silovao. Govorila je ne i odbijala, ali je on navodno sve to učinio. Njemački Spiegel dobio je uvid u upitnik od 27 strana koji su odvjetnici dali Ronaldu da ispuni kako bi saznali što se dogodilo u jutarnjim satima tog 13. lipnja 2009., u hotelu Palms Place u Las Vegasu, kako bi pripremili obranu za njega.

“Ona mi je rekla ‘ne’ i više puta tražila da prestanem. Rekla je da nije odmah za seks pošto smo se tek upoznali, ali me je uhvatila za penis. Dugo nisam mijenjao pozu. Priznala mi je da nije željela da imamo odnos, ali je bila dostupna. Također, primijetio sam i nekoliko modrica na njenom tijelu”, napisao je Ronaldo, a odvjetnici izmijenili i napisali samo – ne.

Je li ona ikada povisila ton, vikala se ili se derala?

“Rekla je ‘ne’ i više puta tražila da prestanem”, a sada je i odgovor također bio samo – ne.

Je li ona rekla nešto nakon vašeg seksualnog odnosa?

“Rekla je ‘šupku, prisilio si me. Ti si idiot. Ja nisam kao druge. Odgovorio sam joj da mi je žao”, odgovorio je igrač prije 10 godina.

“Ne. Interpretacija odgovora gotovo nužno dovodi do zaključka da je Ronaldo svojim odvjetnicima priznao da je imao seksualni odnos s Kathryn Mayorga protiv njezine volje”, zaključuje Spiegel koji tvrdi kako posjeduje još dokumenata te kako su Ronaldovi odvjetnici prije devet godina uspjeli ušutkati Kathryn Mayorgu.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija