Home / Zanimljivosti / Nikad se nije udala: Odrekla se privatnog života za 20.000 maraka mjesečno
dadilja

Nikad se nije udala: Odrekla se privatnog života za 20.000 maraka mjesečno

KATE MIDDLETON i princ William u odgoju svoje troje djece imaju pomoć Španjolke Marije Terese Turrion Borrallo.

Ta je 43-godišnjakinja svoj život podredila poslu kraljevske dadilje, a plaća joj je oko 20.000 KM mjesečno. Kako pišu britanski mediji, Maria Theresa brinut će se i za dijete princa Harryja i Meghan Markle.

Kao kraljevska dadilja počela je raditi 2014. godine nakon što je prijašnja dadilja Jessie Webb, koja je odgajala Williama i Harryja, otišla u mirovinu. Prije nego što je počela raditi, Maria Theresa prošla je stroge provjere.

Njen osnovni zadatak je biti uvijek dostupna kraljevskoj obitelji, s kojom i živi u Kensingtonskoj palači. Trenutno živi u rezidenciji Williama i Kate, ali u posebnom dijelu kuće. Među poslovima koje obavlja su pranje i glačanje rublja, šetnja sa psima i priprema zdravih obroka. Nerijetko ide s kraljevskom obitelji na međunarodna putovanja.

Nije se udavala, ne smije nositi šminku, a od nakita su joj dopuštene decentne naušnice i narukvice. Smije se družiti samo s aristokracijom i uvijek biti odjevena poput dadilje.

Upravo ona podučava princezu Charlotte španjolski jezik, a Kate je u svibnju 2017. godine izjavila da princ George ima osnovno znanje tog jezika.

Maria Teresa završila je prestižnu školu Norland za dadilje, a prošla je i tečajeve samoobrane i antiterorističkih tehnika.

“Maria jako voli kraljevsku djecu. Zna biti stroga s njima, ali je i jako nježna”, rekao je izvor za magazin People.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija