Home / Zanimljivosti / Nesvakidašnja priča: Nogometaš Crvene zvezde postao otac dvoje djece u istom danu, s DVIJE RAZLIČITE ŽENE
ruskinje

Nesvakidašnja priča: Nogometaš Crvene zvezde postao otac dvoje djece u istom danu, s DVIJE RAZLIČITE ŽENE

AKTUALNI nogometaš Crvene zvezde, Lorenzo Ebecilio, postao je otac dvoje djece u istom danu, a sve to nimalo ne bi bilo čudno da je riječ o blizancima. Nije.

Nogometaš je nedavno pojačao beogradske crveno-bijele, a odmah se našao na meti tabloida. Naime, 17. siječnja 2017. godine dobio je dvoje djece, i to s dvije žene istovremeno.

Priču je prvo objavio ruski Sport Express, koji piše kako se Ebecilio, dok je igrao u Apoelu, morao suočiti, u najmanju ruku, s neobičnom i nesvakidašnjom situacijom. Naime, prvo je Ana Bugaeva otkrila kako je dobila dijete s veznjakom, da bi ubrzo isto napravila i Daria Danilina.

Kako je nogometaša put preko Anžija i Apoela doveo u Beograd, dame su nakon neplaćene alimentacije pokrenule spor protiv njega za utvrđivanje očinstva. Sve je otišlo toliko daleko da su dvije mame gostovale u popularnom ruskom showu u kojem je predstavnik igrača objavio da će nogometaš plaćati alimentaciju od 1500 eura mjesečno svakoj.

Snimka emisije pojavila se na YouTubeu te je u samo dva dana prikupila gotovo 380 tisuća pregleda.