Home / Sport / Napolijev gazda traži pravdu: “Roma i Liverpool ne smiju u Ligu prvaka”
napoli

Napolijev gazda traži pravdu: “Roma i Liverpool ne smiju u Ligu prvaka”

NAPOLIJEV predsjednik Aurelio De Laurentiis ponovno kuje teorije zavjere.

Dok je prije nekoliko mjeseci uvjeravao talijansku i europsku nogometnu javnost kako je Juventusov sedmi uzastopni scudetto plod dobrih veza sa sudačkom komisijom, danas tvrdi kako je Alissonov transfer u Liverpool zapravo – prevara.

Otkrio je kako je Napoli ljetos za Alissona nudio Romi 60 milijuna eura. Pregovori su bili stopirani, a Alisson je ubrzo bio prodan u Liverpool za 62,5 milijuna eura.

“Roma je Alissona prodala za 60 milijuna eura, a ja ga ne bih prodao ni za 100 milijuna eura. Svi znamo o čemu se radi – dva kluba u vlasništvu su istih ljudi. Da pravda postoji, Roma i Liverpool ne bi smjeli nastupati u Ligi prvaka. Ovo je sukob interesa. Uvijek sam gajio sumnju kako je Liverpoolov pravi vlasnik ujedno i Romin vlasnik. To mi je otkrila mala ptica prije nekoliko godina”, poručio je Aurelio De Laurentiis za Corriere dello Sport.

Napolijev čelnik obrušio se na Rominog predsjednika Jamesa Pallottu s optužbom kako usko posluje s Fenway Sports Groupom, američkom investicijskom kompanijom koja u Liverpoolu posjeduje većinski dionički paket.

Romino rukovodstvo opovrgnulo je optužbe.

index/RK