Home / Zanimljivosti / Milijana otkrila pikanterije iz kreveta: Seksamo se svaki dan, Milojko je k’o mladić, vijagra mu ne treba… Ipak, malo ga štedim
milijana

Milijana otkrila pikanterije iz kreveta: Seksamo se svaki dan, Milojko je k’o mladić, vijagra mu ne treba… Ipak, malo ga štedim

Oni su najavili i svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najljepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju

Najkontroverzniji par Srbije Milojko (73) i Milijana (21) uskoro će se razdvojiti bar na kratko jer su dobili poziv od dvije nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije da uđu u rijaliti.

 
Srbija bruji o ovoj vezi, a ekskluzivno za Kurir su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA, Milijana planira da uđe u rijaliti bez njega.


– Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili Parove, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za Zadrugu. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem sa njegovima. Međutim, imam kao i uvijek njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti – kaže Milijana.


Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i vijagre, a MIlijana otrkiva sve detalje.


– Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopšte nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je bypass, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu – dodaje Milijana.

 
Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže, biće najljepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju takođe planiraju.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija