Home / Zanimljivosti / Kurir: Severina se na pola puta za Beograd posvađala s Igorom i vratila u Zagreb
severina

Kurir: Severina se na pola puta za Beograd posvađala s Igorom i vratila u Zagreb

NAKON što su objavili da se Severina razvodi od IgorA, srpski Kurir ide dalje i donosi priču o navodnoj svađi između pjevačice i njenog mlađahnog supruga nakon koje je ona navodno odlučila otkazati putovanje u Beograd.

Kurir piše da je Severina 4. prosinca imala suđenje s Milanom Popovićem nakon čega je krenula za Beograd s namjerom da se pojavi na koncertu Igorovog oca, Dragana Kojića Kebe.

“Strasti poslije Kebine slave Sveti Mrata, pred koju je Severina pobjesnila jer je njen svekar pozvao Jovanu i Željka Joksimovića, nekako su se smirile i ona se spremila za Kebin koncert, na kojem je trebala nastupiti kao specijalna gošća. Kupila je i haljinu, ali je morala ostati u Zagrebu veći dio dana jer je imala sudski proces s Milanom. Oboje su se pojavili, a nakon saslušanja je otišla u obližnji kafić. Bila je odlično raspoložena i ništa nije ukazivalo da bi se njen najavljeni dolazak mogao izjaloviti. Štaviše, njen i Milanov sin tog dana nije otišao u školu, što znači da je planirala doći na koncert. Ona i Igor, koji je već bio na koncertu, čuli su se tijekom njenog puta i tada je izbila svađa nakon koje je mužu rekla da se odmah vraća u Zagreb”, prenosi Kurir navodnu izjavu svog izvora.

“Oko čega su se točno posvađali, znaju samo Severina i obitelj Kojić, ali to kriju kao zmija noge. Ona jest kašljucala, ali nije bila bolesna. Ako ništa više, mogla je sjediti pored svog muža u prvom redu i svekru dati podršku. Međutim, ona je samo okrenula automobil na pola puta i vratila se u Zagreb. Muža je tek pred kraj spektakla obavijestila da neće doći, iako se Keba sve vrijeme nadao da će se ona ipak pojaviti. S njene strane to nije bilo fer ni profesionalno jer je Keba izuzetno cijeni i poštuje. Pjevač je morao promijeniti cijeli repertoar, a bilo mu je vrlo teško jer tako nešto nije očekivao od nevjeste. On je mnogo voli i zaboljelo ga je što je sve tako ispalo, iako je on zbog nje povukao poziv Joksimovićima, što mu nije bilo nimalo ugodno. On ih sad na sve načine pokušava pomiriti i nagovoriti da odustanu od razvoda”, tvrdi Kurirov sugovornik.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija