Home / Sport / KRVAVA TUČNJAVA DELIJA I GROBARA U CENTRU BEOGRADA Letjele su baklje, sijevale palice i lanci
de

KRVAVA TUČNJAVA DELIJA I GROBARA U CENTRU BEOGRADA Letjele su baklje, sijevale palice i lanci

KAKO Telegraf saznaje, nešto prije 21 sat došlo je do velike tučnjave navijača Zvezde i Partizana u Karađorđevu parku u blizini Veterinarskog fakulteta u Beogradu.
Oko 30 navijača sukobilo se unutar parka, gađali su se bakljama, a navijači maskirani fantomkama bili su naoružani i lancima, palicama i remenima. Nakon nekoliko minuta žestokog obračuna, stigla je interventna policija, pa su se navijači dali u paničnu jurnjavu okolnim ulicama u blizini Hrama Svetog Save.
Neposredno prije nereda, Zvezda je igrala svoju utakmicu na Marakani protiv Napretka iz Kruševca, gdje su gosti šokirali lidera prvenstva u 91. minuti. Izgledno je da su navijači Partizana čekali svoje najveće rivale i napali ih baš kada su se Delije vraćale s utakmice.
Podsjetimo, prije manje od godinu dana, kad su Grobari slavili titulu Partizana, upravo na istom tom mjestu dogodila se masovna tučnjava Delija i njihovih arhetipskih neprijatelja. Tada su Delije naoružani motkama napali Grobare koji su pripremali šampionsku bakljadu ispred Hrama.
Videosnimku nereda možete pogledati OVDJE.