Home / Zanimljivosti / Karleuša uzvraća udarac: Više ne prati supruga Duška Tošića
karleuša

Karleuša uzvraća udarac: Više ne prati supruga Duška Tošića

Da je samo pitanje vremena kad će puknuti brak Jelene Karleuše (40) i Duška Tošića (35), to je svima jasno. Ali prije nego što se razvedu u stvarnom životu, odlučili su to napraviti na Instagramu… 

Nova era donosi neke nove pojmove. A cajka Jelena Karleuša (40) i nogometaš Duško Tošić (35) upravo su patentirali jedan sasvim novi – Instagram razvod. Nakon što je nogometaš jučer uklonio pjevačicu s liste osoba koje prati na Instagramu, Jelena mu je uzvratila istom mjerom. 

foto: Instagram

Iako službene potvrde o razvodu nema, srpski mediji nedavno su objavli kako je Duško predao papire za razvod, što je htio napraviti i početkom godine, ali nije zbog smrti Jelenine majke. Navodno ovaj nogometaš, koji u Kini zarađuje nestvarnih 14 milijuna eura godišnje, ne želi taj novac podijeliti s Karleušom, pa je nabavio najbolje odvjetnike.

Dosadašnju zaradu, kao i nekretnine, među kojime je i vila od 2,5 mil. eura na Dedinju, Duško je spreman podijeliti s uskoro bivšom suprugom. On se trenutačno nalazi u Kini, dok se Jelena jučer pohvalila fotografijama iz Istanbula gdje je pozirala sa svjetski poznatim kirurgom Bulentom Cihantimurom, poznatijim i kao Doctor B. 


Na kraju ispada da Duško nikako nije mogao prijeći preko Karleušine afere s Ognjenom Vranješom (29), kojeg je, iz istog razloga, nedavno napustila supruga.

Hoće li razvod od Tošića proći mirno, saznat ćemo uskoro, ali Jelena sigurno neće ostati kruha gladna. Seks-skandal povećao joj je cijene nastupa pa tako danas zaradi i do 15.000 eura po gaži, dok u jednoj sezoni “Zvezda Granda” uprihodi oko 300.000 eura. 

24sata.hr/RK
OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija