Home / Dijaspora / Kako aktivirati SIM karticu u Njemačkoj

Kako aktivirati SIM karticu u Njemačkoj

Došli ste u Njemačku i kao bilo gdje u svijetu treba vam telefon. Za telefon je lako, ali aktivacija sim kartice moze biti problematično. Ipak, bez brige…

po grupama ste se raspitali i preporučili su vam da uzmete neku od raznih ponuda kao npr Aldi, O2, Lidl ili Lebaru.

Za primjer ćemo uzeti mrežu Lebara. Ta mobilna mreža ima vrlo povoljne pakete koji se kreću već od 19,99 € za neograničene pozive u Njemačkoj i 1GB interneta.

Kako je u Njemačkoj za korištenje prepaid broja potrebna aktivacija SIM kartice sa svim vašim podatcima, na web stranicama Lebara.com možete izvršiti potrebnu aktivciju.

Kad otvorite web stranicu Lebare, u vrhu same web stranice su napisali da uz SIM karticu trebate i važeću identifikacijsku ispravu (putovnicu ili osobnu) i web kameru ili mobitel sa kamerom kako biste dokazali svoj identitet.

NAPOMINJEM da je vrlo  važno upisati i odgovarajuću email adresu na koju ćete dobiti potrebne podatke za pokretanje videa u kojem ćete pokazati svoju identifikacijsku ispravu. 

Ukoliko štekate sa njemačkim jezikom i teško vam je razumjeti što vas traže da upišete, u desnom gornjem kutu možete promijeniti jezik u engleski.

Aktivacija kartica drugih mrežnih operatera je slična gore opisanoj, tako da koju god karticu odaberete moraćete proći sličnu proceduru aktivacije.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija