Home / Zanimljivosti / Jennifer Lopez naljutila mlade muškarce kontroverznom izjavom
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez naljutila mlade muškarce kontroverznom izjavom

JENNIFER LOPEZ u 50. godini izgleda fantastično, a njezina izjava o muškarcima mlađima od 33 godine izazvala je raspravu na društvenim mrežama.

Atraktivna pjevačica pojavila se u epizodi “Swipe Sessions”, kratkog showa koji aplikacija za upoznavanje objavljuje na svom YouTube kanalu.

U snimci je J.Lo pokušavala pomoći 29-godišnjoj pjevačici Brooke da odabere muškarce na Tinderu, a na jedan njezin odabir pjevačica je rekla da su tipovi “mlađi od 33 godine zbilja beskorisni”. Njezina izjava naljutila je mnoge muškarce, koji su svoje nezadovoljstvo izrazili ispod snimke, a neki su joj poručili da bi se, u slučaju da je to izjavio muškarac, to odmah prozvalo seksizmom.

Doduše, prema istraživanju iz 2013. godine, Jennifer Lopez mogla bi biti u pravu. Zaključci te studije su da muškarci ne sazrijevaju čak do 43. godine, što je, prema istom istraživanju, čak 11 godina kasnije od žena, prenosi Maxim.

Inače, Jennifer Lopez trenutno puni tabloide zbog optužbe Playboyeve zečice koja tvrdi da joj je Alex Rodriguez, zaručnik pjevačice,slao poruke i nagovarao na seks utroje.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija