Home / Zanimljivosti / ‘Iz sobe se čula buka’: Isplivali detalji veze, Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku
skandal

‘Iz sobe se čula buka’: Isplivali detalji veze, Emina Jahović i milioner u centru skandala koji trese Tursku

Turski mediji pišu da su ostali gosti hotela bili nezadovoljni zbog toga

Emina Jahović i njen izabranik Sadettin Saran našli su se u centru skandala u turskim medijima kada su voditeljice emisije “Söylemezsem Olmaz Programı” na televiziji “Beyaz” objavile priču da su “Emina Jahović i Sadettin Saran proveli noć u kojoj su se dogodile neke stvari”.

One su na nacionalnoj televiziji iznijele pikantne detalje iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadettin, i ispričale kako su se neki gosti žalili na buku koja je dopirala iz njihove sobe. Inače, turski mediji pišu da su ostali gosti hotela bili nezadovoljni zbog toga.

A u hotelskoj sobi, kako pišu turski mediji, Emina i Sadettin su bili zato što u blizini tog hotela, u Asosu, grade kamenu kuću, te su nadgledali radove.

Kako tamošnji mediji naglašavaju, njih dvoje već žive zajedno, ali žele da naprave i zajednički dom, a datum useljenja još nije poznat.

emina-jahovic

Svi turski mediji bruje o skandalu iz hotela i zajedničkom životu, a pjevačica je na svom instagram profilu na turskom jeziku napisala kako će ih tužiti za, kako tvrdi, sve te laži.

Prenosimo dio tog pisma:

– Upravo sam čula neosnovane laži o sebi i veoma sam tužna. Nikada neću prešutiti uvrede koje su dvije žene, voditeljice na nacionalnoj televiziji izrekle o meni. Žene koje su izrekle te laži da majka dvoje djece u hotelskoj sobi pravi buku su žene! Kako jedna žena može da napravi takav brutalni napad na drugu ženu? Moj advokat će započeti pravni proces. Ne igrajte se sa ponosom majke zarad rejtinga, napisala je, između ostalog, Emina Jahović koja se do sada nije oglašavala za srpske medije ovim povodom.

Emina je trenutno u Srbiji gdje snima spot za novu numeru, dok su njena djeca sa ocem Mustafom Sandalom.

On je jutros, malo prije nego što je Emina uputila javno pismo na društvenoj mreži instagram objavio fotografiju svojih sinova na kojoj je naglasio da je nastala u 7.30 ujutro.

(Blic.rs, DEPO PORTAL, RK)

 

 

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija