Home / Zanimljivosti / Ispovijest prostitutke: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina…
pro

Ispovijest prostitutke: Zaljubila sam se u klijenta, u vezi smo 9 godina…

Nakon dvadeset godina u seks industriji, ova žena je ponosna na posao koji radi, a koji joj je omogućio da plaća račune i upozna današnjeg dečka. Iako je već u 60-ima, još ne odustaje… 

Zapravo mi je jako teško objasniti kako smo postali par, to se jednostavno dogodilo. Imala sam puno sreće što sam ga upoznala. Nikada nisam imala s njim problema zbog posla koji radim, izjavila je Bubbles, 53-godišnja prostitutka s Novog Zelanda koja je Daily Mail ispričala svoju životnu priču.

Današnji dečko prvo joj je bio klijent, a upoznali su se prije devet godina. Nakon ukupno 18 godina u seks industriji, Bubbles je puno zaradila, a njezin dečko nema zamjerki na činjenicu da ona cijelo vrijeme njihove veze nastavlja raditi svoj posao. On razumije da Bubbles voli svoj posao i podržava ju u tome.

– Imam jaki seksualni nagon. U tome sam malo poput muškaraca. Sviđa mi se raznoliki seks i puno seksa, a on s tim nema problema – objasnila je Bubbles.

Ipak dogovorili su određene granice kako bi striktno odvojili njezin posao od njihovog ljubavnog života.

– Raspravljali smo o tome kako naša veza može funkcionirati. Neke stvari, poput ljubljenja, su zabranjene s klijentima jer je bitno da taj dio intime ostane samo naš. Dok se držimo pravila, nemamo nikakvih problema, dapače, imamo veliku slobodu uživati u životu – rekla je Bubbles.

Par često ide zajedno na putovanja, koja se uglavnom financiraju iz Bubbelsine zarade. Ove godine odlučili su otići na krstarenje oko Novog Zelanda.

– Trebao mi je novac za novi auto. Tada sam radila u tvornici i jednog dana mi je kolegica, koja je znala da jako volim seks, predložila da počnem zarađivati na tome – Bubbles je ispričala o svojem početku u seks industriji.

Iako je htjela odmah početi raditi, prije 18 godina nijedan bordel ju nisu htio uzeti jer je bila krupnija od njihovih prosječnih zaposlenica. 

– Odlučila sam iznajmiti kuću i raditi sama. Na kraju je to ispala dobra stvar jer nisam bila kao sve druge. Bordeli nisu nudili krupnije žene, tako da mi nije dugo trebalo da skupim određeni broj klijenata – objašnjava Bubbles.

foto: Pixabay

U početku je imala veliki problem s oglašavanjem budući da su ograničenja u medijima bila puno veća i strože su se provodila nego danas. Tijekom godina koje je provela u seks industriji, kaže da joj je uvijek najbitnija bila sigurnost.

Na Novom Zelandu seksualna industrija je dekriminalizirana početkom 2000. godine, što je značilo da ne postoje više zakonske, ni kaznene, prepreke u radu u ovoj industriji. Danas kad oglašava svoje usluge može slobodno napisati da nudi seks, kao i svoja pravila od kojih je najbitnije obavezno nošenje kondoma. Nakon početne zarade s vremenom je sve manje i manje radila, a zadnjih osam godina joj je prioritet završetiti fakultet, na kojem studira socijalni rad. Ali, kad radi, Bubbles si sama organizira tjedan, bira klijente te broj sastanaka koji će joj omogućiti dovoljnu zaradu da plati sve režije i da zaradi koliko joj je potrebno. 

Danas su njezini klijenti uglavnom stariji muškarci (jedan od njih ima čak 80 godina) kojima naplaćuje sat vremena pune usluge 570 kn.

foto: Dreamstime

– Puna usluga uključuje ‘rad rukom’, oralni seks, masažu i običan seks, a dopustim im i da se otuširaju kasnije – objašnjava.

U prosjeku tjedno zarađuje 3300 kn, a za svoju cijenu kaže da je razumna budući da je njezina klijentela starije dobi i da je bitno da si to mogu priuštiti. Uglavnom radi od doma i namjerava tako zarađivati koliko dugo bude mogla.

– Neke tjedne jako dobro zaradim, pa opet neke tjedne je loša zarada. To varira. Zarada nikad nije ista. Zato sam se i odlučila vratiti u školu i zato želim dobiti diplomu. Sve sam starija i trebat će mi normalan posao – zaključuje Bubbles.

– Nije me sram svog posla. Volim raditi u seks industriji i gušt mi je upoznavati nove klijente i razgovarati s njima. Mislim da bi mi bilo jako teško odustati od svega toga – zaključuje.

24sata.hr/RK