Home / Sport / Incident kakav se ne pamti: Huligani upali u svlačionicu Sportinga i razbili glavu Basa Dosta!
lis

Incident kakav se ne pamti: Huligani upali u svlačionicu Sportinga i razbili glavu Basa Dosta!

IAKO JE Sporting do prošlog kola imao niz od šest pobjeda uz jedan remi, njegovi navijači bijesni su zbog situacije u klubu.

Nakon poraza od Maritima 2:1 prošle nedjelje, Sporting je izgubio šanse da se plasira u Ligu prvaka, a pojavile su se priče da su neki igrači izrazito nezadovoljni i da žele otići. Navodno su se sukobili s predsjednikom Brunom de Carvalhom, ali nakon spomenutog poraza, sve je otišlo k vragu.

Najžešći navijači su u garaži stadiona napali golmana Ruija Patricija, a u utorak su otišli korak dalje. Skupina 50-ak maskiranih huligana upala je u klupski trening-centar i gazila sve pred sobom. Kako piše O Globo, razbijali su i pretukli igrača Rodriga Battagliju, fizioterapeuta Marija Montera i pomoćnog trenera Raula Josea. Prema nekim izvještajima, napali su i glavnog trenera Jorgea Jesusa.

No najgore je prošao najbolji klupski strijelac Bas Dost. Nizozemac je ove sezone zabio čak 34 gola, ali ni za njega huligani nisu imali milosti te su mu nanijeli velike posjekotine po glavi. Nakon toga su razbili svlačionicu i pobjegli.

index/RK