Home / Sport / Icardija zbog supruge napala i sestra: “Prestani biti toliko glup i otvori oči”
icardi

Icardija zbog supruge napala i sestra: “Prestani biti toliko glup i otvori oči”

INTEROV bivši kapetan i dalje proživljava teške trenutke. Nakon oduzimanja kapetanske trake Mauro Icardi izbačen je iz momčadi, a sada se uspio posvađati sa sestrom Ivanom na Twitteru zbog svoje kontroverzne supruge i menadžerice Wande Nare.

Po mnogima, ona je krivac za sve loše što se dogodilo između kluba i nogometaša na odlasku.

“Jadni moj brate, zašto nastavljaš dozvoljavati sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kad bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je stvarno stalo do tebe, ovo se ne bi događalo”, napisala mu je Ivana na Twitteru.

Wanda se potom javila i optužila Ivanu da se Mauru javlja samo kad treba novac, a Icardi je stao na stranu – supruge.

“To se neće dogoditi. Zašto ne pokušaš ovo vrijeme koje trošiš na mene iskoristiti na posao? Ništa nećeš postići ovom taktikom. Sjeti se da pitaš za novac nekog od šestorice preostalih braće. Nikad nisam vidio da pitaš za njih preko Twittera. Doviđenja”, napisao je Icardi, a Ivana je na to replicirala:

“Nemam potrebu za njih pitati na Twitteru. Oni se jave na telefon kada ih se zove. Oni nemaju takvu osobu iza sebe koja baca čarolije da bi popravila sliku o sebi. Prestani biti toliko glup i otvori svoje oči. Vrati se i budi osoba koja si nekada bio.”

Icardi je odbio putovati u Beč na utakmicu s Rapidom u četvrtak, što je razbjesnilo navijače Intera. Sada argentinski golgeter traži novu sredinu.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija