Home / Sport / Džeko se pohvalio luksuznom zgradom, pa poslao zagonetnu poruku
edin

Džeko se pohvalio luksuznom zgradom, pa poslao zagonetnu poruku

Edin Džeko, kapiten fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, završio je odmor u Japanu i Ujedinjenim Arapskim Emiratima i vratio se na ove prostore.

Dijamant odmara u Splitu, gdje se druži sa nekadašnjim reprezentativnim saigračem Senijadom Ibričićem (sinoć igrali teniski meč u kojem je slavio Ibričić).

No, dvojicu fudbalera ne veže samo reprezentacija. Nedavno su uplovili u zajednički “biznis”. Osnovali su zajedničku firmu “Dž. E. I” i u Splitu sazgradili luksuznu zgradu, koja mami uzdahe njihovih novih komšija u ovom dalmatinskom gradu.

Džeko se na svom Instagramu pohvalio luksuznom zgradom, a potom je poslao i zagonetnu poruku.

– Sei bella come un gol al 90 (lijepa si kao gol u 90. minuti) – pisalo je na grafitu fotografije, koju je objavio Džeko.

Dijamnt je “podijelio” jedan od najpoznatijih grafita u svijetu, koji je porijeklom iz Italije. U finišu netom završene sezone “koristili” su ga navijači Juventusa, a posebno nakon meča protiv Lazija, u kojem su slavili golom Dybale 16 sekundi prije kraja susreta. Mnogi smatraju da je Juve baš zahvaljujući ovom golu, kad se lomilo prvenstvo, osvojio šampionski naslov.

Džeko je “ovom porukom”, očito odlučio “bocnuti” navijače Lazija, gradskog rivala njegove Rome, a možda je želio “stupiti u kontakt” i sa navijačima Juventusa…

(faktor.ba/RK)