Home / Zanimljivosti / Dragan Marinković otkrio tajnu zavođenja: Maca zna koji organ je najbitniji
Dragan Marinković

Dragan Marinković otkrio tajnu zavođenja: Maca zna koji organ je najbitniji

Na pitanje voditelja da mu otkrije tajnu svog zavođenja ljepšeg spola, Maca je bio konkretan

Gostujući u jednoj emisiji, koja će se emitirati u nedjelju od 19.15 časova, glumac i voditelj Dragan Marinković Maca šokirao je sve u studiju svojim izjavama. On je najprije otkrio kako mu polazi za rukom da zavede ogroman broj žena, a potom je izjavio s kojim vremešnim pjevačem je opštio.

Na pitanje voditelja da mu otkrije tajnu svog zavođenja ljepšeg spola, Maca je bio konkretan:

-Ta sjajna moć priče… Pored tog organa koji je neophodan za tu određenu radnju, vrlo je bitan mozak, odnosno jezik. Moraš nekoga „presvući“. A da bi nekoga „presvukao“, moraš biti inteligentan, elokventan i načitan. Svaka pročitana knjiga – to sam nedavno čuo od Ljubivoja Ršumovića koji je rekao da ko pročita 50 knjiga, taj je proživio 50 života… Tako da moraš nekoga i šarmirati. Bitne su novčanice, svi volimo novac, ne možeš se 20 sati ljubiti na Košutnjaku, moraš nešto i pojesti, a i auto je bitan… Ali treba i šarm da tog nekog osvojiš – objasnio je Maca kog je voditelj pitao da prokomentariše svoje učešće u rijalitiju „Farma“ gdje je imao konfliktne situacije sa pjevačem Milošem Bojanićem. A na pitanje da li su se pjevač i on pomirili, Marinković je šokirao odgovorom:

– Jesmo, je*o sam ga, bili smo dugo u vezi. Šalu na stranu, „Farma“ je bila prije devet godina, dok je moj Fjodor bio u maminom stomaku. Bilo je tu fine ekipe, Firči i mali Sajko…– istakao je Marinković.

depo/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija