Home / Vijesti / DRAGAN ČOVIĆ: “Hrvati će ostati na svakom prostoru u BiH, kao i u NAŠOJ TUZLI”!
dragan čović

DRAGAN ČOVIĆ: “Hrvati će ostati na svakom prostoru u BiH, kao i u NAŠOJ TUZLI”!

Nakon donatorske večeri za izgradnju Hrvatskog kulturnog centra Sveti Franjo održane prošle godine u Zagrebu sinoć se zajedništvo Hrvata iz cijele BiH i Hrvatske još jednom potvrdilo u Tuzli, u spomenutom novoizgrađenom centru, priopćeno je iz HDZ-a BiH

„Hrvati će ostati na svakom prostoru BiH kao i u našoj Tuzli. U ovaj projekt je ugrađeno jako puno ljubavi i za ovo ima smisla živjeti i njime šaljemo poruku kako skrbimo o svom narodu a na ponos svima nama, ma gdje god oni bili“, kazao je predsjednik HDZ-a BiH.

Kako je naglasio Čović, iznimno ga raduje što jedan ovakav neizmjerno dragocjen objekt ostaje budućim generacijama, Hrvatima koji su odlučili čuvati svoj identitet u Tuzli, ali i svim ljudima dobre volje. Zahvalio se Čović i prijateljima iz Republike Hrvatske koji su prepoznali značaj Hrvatskog kulturnog centra sv. Franjo i doprinijeli njegovom skorom dovršetku.

U brojnom izaslanstvu HDZ-s BiH bili su i Bariša Čolak zamjenik predsjedatelja Doma naroda PSBiH, predsjedateljica Doma naroda PFBiH Lidija Bradara, Federalna ministrica financija Jelka Milićević, Federalni ministar prostornog uređenja Josip Martić, glavni tajnik HDZ-a BiH Miljana Glamuzina kao i županijski premijeri, ministri, općinski načelnici, stoji u priopćenju HDZ-a BiH.

SB/radio krajina