Home / Vijesti / Dodik o zviždanju na EYOF-u: “Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja, primijetio sam aplauz upućen kosovskoj delegaciji i zvižduk upućen Srbiji”
dodik

Dodik o zviždanju na EYOF-u: “Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja, primijetio sam aplauz upućen kosovskoj delegaciji i zvižduk upućen Srbiji”

On je dodao da je EYOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik istakao je, povodom zviždanja tokom njegovom obraćanja na otvaranju Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) u Sarajevu, da je riječ o dobro poznatim lokalnim animozitetima.Dodik je danas u Beču rekao da je imao obavezu da se obrati na otvaranju EYOF-a u Sarajevu, te da nije rekao ili učinio nešto što bi predstavljalo razlog za nezadovoljstvo i zviždanje tokom obraćanja.

– Bilo je mnogo aplauza i mnogo zviždanja. Ja sam primijetio aplauz upućen `kosovskoj delegaciji` i zvižduk upućen Srbiji – rekao je Dodik za RTRS.

On je dodao da je EYOF zajednička manifestacija i izrazio želju da Festival protekne u najboljoj atmosferi, prenosi Srna.


OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija