Home / Zanimljivosti / Dobila 76 kila da bi zadovoljila čudan fetiš svog dečka: “Zdrava sam i sretna”
decko

Dobila 76 kila da bi zadovoljila čudan fetiš svog dečka: “Zdrava sam i sretna”

ROSIE ima 177 kilograma od kojih je 76 natukla trudeći se zadovoljiti pomalo neobičan fetiš svog zaručnika Jeffa. Njega, naime, seksualno uzbuđuje da je hrani. 

Njih dvoje su se upoznali putem internetske stranice posvećene ljudima koji imaju fetiš na hranu, a nakon duljeg dopisivanja Jeff je iz rodne Švedske doputovao k njoj u Australiju i zaprosio je nedugo nakon toga.

Rosie je danas dvostruko teža od njega, ali tvrdi da im je seksualni život fantastičan i da je ona potpuno zdrava.

“Ne pokušavam dogurati do 300 kilograma i prestati ustajati iz kreveta. Cilj mi je biti plus-size, a da sam pri tome zdrava i sretna. Nije da neprestano dobivam na težini. Došla sam do težine s kojom se osjećam dobro i stala na tome”, rekla je ona prilikom njihovog gostovanja u emisiji ”This Morning”.

Kad ga je voditelj pitao što mu je najprivlačnije na Rosie, Jeff, koji u teretanu ide šest puta tjedno, rekao je: “Kao što vidite, ona je prilično velika cura. Ne mogu točno pokazati prstom na ono što me privlači, ali zbilja mi odgovara. Upoznali smo se i povezali na dubljoj emotivnoj razini, ne radi se samo o fizičkoj privlačnosti.”

Rosie smatra da je njeni kilogrami čine dodatno privlačnom.

“Što sam teža to se osjećam samopouzdanije i više seksi. Idem na plažu u bikiniju kao i svi ostali, nosim usku odjeću, osjećam se dobro u svojoj koži. Da sam mršavija ne bih imala toliko samopouzdanja”, kaže ona.

Iako njih dvoje smatraju da je s njihovom vezom sve u redu, ekipa na Twitteru se baš i nije složila s tim.

“On je jednostavno ubija. Ne mogu vjerovati da ona pristaje sudjelovati u tome”, “Ovo je jako pogrešno, njeno zdravlje je ugroženo. Baš me briga što oni kažu da je to ljubav, to je gluparija”, “Čini mi se da je i ovo jedna vrsta zlostavljanja, očito da ga uopće nije briga za njeno zdravlje”, “Ovo je tako žalosno. Ona je pasivno zlostavljana. On je kontrolira kroz hranu. Očito je da ona ima nisko samopouzdanje i bez obzira na to što se oni vole, i dalje je ovo zlostavljanje. On je ubija. Trebao bi završiti u zatvoru zbog toga”, samo su neki od brojnih komentara zgroženih gledatelja.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija