Home / Vijesti / Djevojka našeg nesuđenog reprezentativca privlači pažnju: Lijepa Amina prati Harisa Seferovića i u Rusiji
Djevojka

Djevojka našeg nesuđenog reprezentativca privlači pažnju: Lijepa Amina prati Harisa Seferovića i u Rusiji

Naš nesuđeni reprezentativac i lijepa Amina u vezi su tri godine, Ljepša Harisova prati svog momka na reprezentativnim nastupima i gdje god da se pojavi, privuče pažnju na sebe

Nogometna reprezentacija Švicarske odigrala je prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, a protivnik je bio peterostruki svjetski prvak Brazil.

Švicarski tim, popularni “Nati”, je “svijet u malom” jer ekipu čine fudbaleri koji vode porijeklo s Kosova, iz BiH, Hrvatske, Nigerije, Kameruna, Obale Slonovače, Španije, Portugala, a selektor Vladimir Petković Pižon je rođeni Sarajlija, inače jedna od najvećih legendi nogometa na ovim prostorima.

amina-haris-seferovic

Švicarska je snažan i uigran tim, što je postao vrlo jasno nakon odlične partije i remija 1: 1 protiv razvikanog Brazila čije nogometno ime sve više živi od stare slave. Ne tako davno, dok je Brazilce pratio oreol nepobjedivosti, sa tribina ih pratile atraktivne zemljakinje. No Brazil odavno ne pobjeđuje, a ni Brazilke nisu jedine ljepotice oko nogometnih terena. Kada je Mundijal u Rusiji u pitanju, mnogo se priča o lijepim pratiljama igrača Švicarske, među kojima se izdvaja djevojka Harisa Seferovića.

amina-haris-seferovic1

Naš nesuđeni reprezentativac i lijepa Amina u vezi su tri godine, Ljepša Harisova prati svog momka na reprezentativnim nastupima i gdje god da se pojavi, privuče pažnju na sebe, te ni Mundijal u Rusiji nije izuzetak. Haris je velika zvijezda u Švicarskoj, a njega i njegovu lijepu Aminu švicarski mediji prate u stopu.

(Azra, radio krajina)