Home / Zanimljivosti / “Cristiano Ronaldo je unajmio detektive da me slijede, želi me ušutkati”
ronaldo1

“Cristiano Ronaldo je unajmio detektive da me slijede, želi me ušutkati”

KATHRYN MAYORGA, studentica i manekenka koja optužuje Cristiana Ronalda za silovanje, sada tvrdi da je slavni nogometaš unajmio detektive kako bi je diskreditirao.

Kathryn optužuje Ronalda da koristi cijeli tim ”specijalista za reputaciju” kako bi omeo istragu, ušutkao je i okaljao njezino ime nakon što ga je optužila za silovanje 2009. godine. U timu se nalazi i detektiv koji kopa po Mayorginoj prošlosti i slijedi je uokolo, kaže 34-godišnjakinja te tvrdi kako samo traži sitnice zbog kojih bi je mogao prozvati.

Kathryn kaže kako ju je privatni detektiv pratio i nakon navodnog napada te sjedio preko puta nje i prijateljice dok su ispijale piće u hotelu. Prema njezinim navodima, iskopao je čak i kaznu za parking koju je imala, detalje iz njezinog životopisa te provodio sate sjedeći ispred njene kuće.

Praćenje je bilo toliko očito da je Kathrynin otac, inače umirovljeni vatrogasac, odveo kćer u teretanu kako bi je naučio samoobrani.

U međuvremenu, radom policije bavili su se Ronaldovi odvjetnici kojima informacije o slučaju daje povjerljiv izvor u policiji i brine o tome da se slučaj ne rješava brzo, ispričala je djevojka.

View this post on Instagram

Vitamina D 👀👁💕🏊🏼‍♂️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Kathryn je Ronalda optužila da ju je silovao 2009. godine u apartmanu u Las Vegasu. Iako je tada navodno primila 375 tisuća dolara u zamjenu za šutnju, 34-godišnjakinja je ponovno odlučila progovoriti smatrajući da su psihičke posljedice koje je silovanje ostavilo preteške i da u trenutku dogovora oko šutnje nije bila uračunljiva.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija