Home / Sport / ČELNIK PALESTINSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ŠOKIRAO SVIJET: ” Navijači, spalite dresove i fotografije Lionela Messija, ako zaigra… “!
mesi

ČELNIK PALESTINSKOG NOGOMETNOG SAVEZA ŠOKIRAO SVIJET: ” Navijači, spalite dresove i fotografije Lionela Messija, ako zaigra… “!

Za mnoge najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi našao se na udaru zbog subotnje prijateljske utakmice Argentine s Izraelom

Argentina će u subotu odraditi generalnu probu za Svjetsko prvenstvoprotiv Izraela u Jeruzalemu, a ne gledaju svi blagonaklono na taj njihov prijateljski dvoboj.

“Navijači bi trebali zapaliti fotografije i dresove Lionela Messija ako će zaigrati protiv Izraela u prijateljskom dvoboju!”, poručio je čelnik palestinskog nogometnog saveza, Jibril Rajoub.

On je optužio Izraelce da ovaj susret koriste kao političko oružje te poručio navijačima da uzmu Messija na zub bude li zaigrao.

“On je velik simbol i zato ćemo ga ‘napasti’ na osobnoj razini, pozvati na paljenje dresova i fotografija te ga se odreći”, kazao je oštri Rajoub, ali i dodao:

“Još uvijek se nadamo da on neće doći.”, poručio je Rajoub.

SB/radio krajina