Home / Zanimljivosti / Beogradski biznismen o prostituciji: “Jednom smo unajmili 60 djevojaka…”
prostitucija

Beogradski biznismen o prostituciji: “Jednom smo unajmili 60 djevojaka…”

SRBIJU trenutno potresa porno afera nakon što je uhićen jedan svodnik, a mediji svakodnevno donose popise djevojaka koje su za njega radile i njegovih mušterija.

Anonimni beogradski biznismen za Kurir je progovorio o elitnoj prostituciji te opisao kako su provodili vrijeme s djevojkama čije su društvo platili.

“Iznajmio sam s prijateljima i poslovnim partnerima jednu beogradsku vilu, a za vikend smo bili sa 60 djevojaka. Nismo žalili para, bio je to nevjerojatan tulum uz danonoćno orgijanje. Dolazile su nam najbolje ribe svih profila. Šokirali biste se kada biste vidjeli poznate face koje se bave ovim poslom, a nisu samo starlete ili reality zvijezde”, ispričao je za Kurir biznismen S.G. iz Beograda, 

Kako kaže, dojadile su mu laži koje svakodnevno čuje, naročito iz reality emisija i medija u kojima “pojedine djevojke izigravaju svetice”.

“Također me pogađaju i neistine vezane za njihove makroe, koji su po medijima prikazani ‘da otimaju pare djevojkama, da ih fizički i psihički maltretiraju, čak da ih tjeraju da o svom trošku rade plastične operacije i da ih primoravaju da budu s mušterijama’. Sve ovo nije istina, a to znam jer moji prijatelji i ja koristimo usluge tih djevojaka”, tvrdi S.G.

Kako kaže, često se događa da djevojke naručene iz “kataloga” odbiju ići kod mušterija, a u tom slučaju dolaze druge.

“Veliki broj djevojaka želi se baviti ovim poslom, katalog je pun, i koja neće raditi u tom trenutku, dolazi druga. Ne može nitko natjerati ih, niti je makroima padalo na pamet da ih primoravaju, niti su imali vremena za to. Mi smo uspješni biznismeni i želimo se povremeno opustiti, organizirati dobar tulum i biti s lijepim i atraktivnim djevojkama”, tvrdi.

“Cijene su različite, od 300 eura za večer po djevojci, pa do 1000. Uglavnom je 300 do 500 eura, a naravno da ih i častimo. Nema droga, niti nasilja, jednostavno, hoćemo i dobijemo dobar provod i seks. Djevojke za to vrijeme dolaze i odlaze, nedavno smo, vjerovali ili ne, dogurali i do njih 60”, ispričao je.

Dodao je da se većina starleta i djevojaka s televizije bavi tim poslom.

“Znam sve o njima i čime se već godinama bave, čak i kolika im je cijena za sat ili noć. Zato mi je sve ovo smiješno što pričaju i foliraju se”, zaključio je.

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija