Home / Vijesti / Baba Biljana kao opomena: „Prva žena predsjednica Republike Srpske, osim ratnih zločina, kriva je i za MILORADA DODIKA“!
biljana

Baba Biljana kao opomena: „Prva žena predsjednica Republike Srpske, osim ratnih zločina, kriva je i za MILORADA DODIKA“!

Novu kolumnu Nebojše Vukanovića prenosimo u cijelosti

Piše: NEBOJŠA VUKANOVIĆ

Biljana Plavšić ostaće zapamćena kao prva  žena predsjednica Republike Srpske, koja je za vrijeme svog mandata počinila veliko zlo srpskom narodu. Prvo je izazvala duboke podjele među Srbima u Republici Srpskoj, koje umalo nisu dovele do međusobnih krvavih sukoba među braćom. Uzurpirala je institucije, podijelila policiju, blokirala RTRS, vladala pomoć NATO-a i zapadnih sila, koje su je brutalno iskoristile da posije zlo, a potom je iskorištenu i potrošenu bacile u tamnicu i ponizile. Biljana je priznala krivicu za ratne zločine, i tako ostavila veliki hipoteku o vratu Srbima i Republici Srpskoj, te je najodgovornija za postavljanje Milorada Dodika za premijera, i svo zlo koje je nam je on počinio proteklih 20 godina.

Zla baba Biljana nedavno je dala svoj poslJednji intervju, kako je sama rekla, za Balkan-info, i ovaj tročasovni intervju prepun laži, optužbi, konstrukcija i podmetanja, samo nas podsjeća na njena velika zlodjela i pogubne stvari koje je učinila sopstvenom narodu. Ovaj intervju treba nam biti opomena da više nikada ne budemo slabi i naivni, i ne predamo vlast u ruke neuravnoteženim ženama koje svojim devijantnim ponašanjem mogu da ugroze funkcionisanje Republike Srpske. Ko ima strpljenja i jak želudac, neka pogleda babu Biljanu i njen posljednji tročasovni intervju za Balkan-info. Posle toga sve će mu biti jasno, i svaka riječ i komentar su suvišni.

SB7RK