Home / Zanimljivosti / Australac uložio hrpu para u kladionicu i tetovirao grb na leđa: “Hrvatska je pobjednik SP-a”
australac

Australac uložio hrpu para u kladionicu i tetovirao grb na leđa: “Hrvatska je pobjednik SP-a”

YOUTUBER kojeg na kanalu Jeffabel and Friends prati preko šesto tisuća ljudi u svom se najnovijem video uratku odlučio pozabaviti predviđanjem pobjednika Svjetskog nogometnog prvenstva i suludom metodom odabira zaključio da će to biti Hrvatska. 

On je, naime, podigao svu ušteđevinu iz banke, zatim na loptice napisao iznose od 100 do 10 000 dolara, a na čaše je ispisao nazive država koje imaju šanse osvojiti prvenstvo.

Zatim je loptice promiješao u kanti i bez gledanja izvukao jednu s kojom je gađao čašu.

Tako je odlučio da će se kladiti na Hrvatsku i uložiti tri tisuće australskih dolara na to da će Hrvatska pobijediti na Svjetskom nogometnom prvenstvu. Budući da se ovo odigralo prije četvrtfinala i pobjede nad Rusijom, te je Hrvatska slabije stajala na kladionicama, mogući dobitak je 106 tisuća kuna.

Jeffabel je toliko siguran da je točno predvidio pobjednika da je odlučio tome u čast napraviti tetovažu na kojoj stoji crtež pobjedničkog trofeja ispunjen crvenim kockicama.

S obzirom na to da je u pobjedu Hrvatske ulupao prilično love, a i komad vlastite kože, očito je da su Hrvati dobili još jednog vatrenog navijača.

index/RK