Home / Top 5 / 5 znakova koji odaju da njemu baš i nije stalo do vas
znakovi

5 znakova koji odaju da njemu baš i nije stalo do vas

LJUBAV je ponekad vrlo komplicirana. 

Dajete sve od sebe, trudite se, pomičete granice svoje kreativnosti, ali na kraju dana se osjećate potpuno potrošeno. Nažalost, to što vi punite nečije baterije ne znači nužno da se oni trude napuniti vaše. Stručnjakinja za veze Lesley Edwards ustanovila je pet znakova koji pokazuju da u vašoj vezi nije riječ o obostranoj ljubavi već čistom iskorištavanju s jedne strane.

1. Ne uključuje vas u svoje planove za budućnost 

Kada vi razmišljate o budućnosti, automatski govorite “mi” ili “nas dvoje”. No, kada vaš partner iskazuje svoje planove, neprestano koristi riječ “ja”. Nije mu u planu povesti vas ni na svadbu od prijatelja, a kamoli razmišljati o nekim ozbiljnijim pothvatima koji uključuju i vas. Na trenutak zaboravite na to koliko vi želite provesti budućnost s njim i dobro slušajte koliko on vas uključuje u svoju.

2. Vi otkazujete svoje planove zbog njega

Bilo da je riječ o sestrinom rođendanu, prijateljičinoj zabavi iznenađenja ili samo izlasku s curama… O čemu god da je riječ, vi ste spremne ne pojaviti se samo da biste bile s njim. To se, kako iznosi Edwards, događa zato što smatrate da vam je to prilika koju morate zgrabiti jer ne znate kada ćete ponovno imati priliku biti nasamo sa svojim partnerom. Ako se pronalazite u ovome, budite jake i odgodite vi njemu i otiđite na dogovoreni sastanak s prijateljicama. Neka on za vama počne žudjeti.

3. Žrtvujete se zbog njega

Vama nije problem slušati dva sata njegovu baku kako priča iznova istu priču ili nećete prigovoriti ako on inzistira da u kinu gledate film koji vama nikako ne odgovara. No, on neće ni pomisliti na izlazak iz svoje sigurne zone ako s tim ne dobiva ništa osim vašeg zadovoljstva. Ako on nije spreman za kompromis, nema nikakvog smisla da vi budete.

4. Stavljate njegove potrebe na prvo mjesto

Ovo se često dogodi ako vašeg partnera zadesi kakva nesreća poput smrti u obitelji, bolesti i slično. Iako je potpuno razumljivo da tada ne razmišljate o sebi nego prvenstveno o njemu, on to nakon nekog vremena može početi iskorištavati. Ako konstantno budete prilagođavali svoj život njegovom, nakon nekog vremena izgubit ćete svoj identitet u potpunosti i, vjerujte nam, neće vam biti svejedno. A osim toga, razmislite dobro bi li on isto napravio za vas.

5. Monogamnost za vas dvoje nije isti pojam

Iako vama ne pada na pamet dopisivati se s nekim drugim ili nešto slično, njemu je potpuno normalno lajkati slike drugim curama na Instagramu ili čak “bezazleno” flertati s kolegicom s posla. I, dok mu vi objašnjavate koliko vam to smeta, on vas gleda kao da ste lude i paranoične. Ako ste primijetile ove znakove kod svog partnera, razmislite ispunjava li on zbilja vaš život na dobar način ili je tu samo kako bi uživao u silnoj pažnji koju mu pridajete.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija