Home / Top 5 / 5 najčešćih grešaka zbog kojih veze propadaju
par

5 najčešćih grešaka zbog kojih veze propadaju

TKO radi, taj i griješi, a ako radite ove najčešće greške u vezama, vrlo vjerojatno vas čeka i prekid.
Prebrzo zaljubljivanje
Predivno je biti zaljubljen, ali ako se zaljubljujete prebrzo, velike su šanse da osoba u koju ste zaljubljeni neće moći pratiti vaš tempo – pa će pobjeći.
Previše emocija, prerano
Neuzvraćeni osjećaji pogađaju obje strane – ako ih prerano pokazujete, a vaš partner još nije spreman na njih, povrijedit ćete i sebe i njega. Osoba koja ne može uzvratiti nečije osjećaje često se osjeća toliko loše da želi prekinuti vezu prije nego što stvari postanu prekomplicirane.
Ignoriranje problema
Ako na početku vidimo potencijalne probleme, a odlučimo ih ignorirati samo kako bismo ostali u vezi, ti problemi će s vremenom samo rasti. Samo će u rijetkim slučajevima nestati, a puno češće će dovesti do prekida.
Previše poruka
Dopisivanje je ključni dio svake moderne veze, ali to ne znači da ljudi imaju vremena to raditi cijeli dan. Ako jedna osoba šalje puno previše poruka i pokazuje nesigurnost ako ne dobije odgovor u kratkom roku, druga će brzo htjeti izaći iz veze.
Prebrzi seks
Ne govorimo o trajanju (iako je i to problem), nego o prebrzoj odluci da se upustimo u intimne odnose. Istraživanja pokazuju da veze u kojima relativno brzo dođe do seksa traju puno kraće od onih u kojima parovi odluče malo pričekati.