Home / Top 5 / 5 kulturnih načina da odbiješ frajera koji ti se upucava
cura

5 kulturnih načina da odbiješ frajera koji ti se upucava

SVAKA žena koja je ikad bila vani zna da frajeri znaju biti naporni… Svaki frajer koji se ikad pokušavao upucavati ženi zna da žene znaju biti jako nekulturne kad ih odbijaju. Uz ovih ćeš nekoliko savjeta uspjeti na kulturan način frajeru jasno dati do znanja da nisi zainteresirana.

1. Kad te pita za ples…

Umjesto “ne”, kaži da se odmaraš i da ćeš možda plesati kasnije. Još jedna opcija je da se pristojno zahvališ i kažeš da imaš jako neudobne cipele.

2. Kad te traži broj…

Predloži da on tebi da svoj pa ćeš mu se javiti. Ako i dalje inzistira, reci mu da ne voliš davati brojeve ljudima koje si tek upoznala.

3. Kad te pita što ćeš popiti…

Pristojno se zahvali i reci da upravo piješ nešto ili da trenutno pauziraš od pića. Ako samo odbiješ piće bez objašnjenja, možda ćeš djelovati bahato i otvoriti vrata neugodnoj komunikaciji.

4. Kad te ispituje zašto stojiš sama…

Suzdrži se i samo reci da čekaš frendicu da dođe, pa odglumi da ti je poslala poruku i otiđi. Frajeri koji postavljaju ovo pitanje samo čekaju bezobrazan odgovor da bi započeli svađu.

5. Kad te ponudi bilo čim što ti se ne sviđa…

Jednostavno mu objasni da ti ne bi bilo ugodno prihvatiti (piće/ples) jer tvom dečku to sigurno ne bi bilo drago. Ne moraš imati dečka, dovoljno je da on misli da ga imaš.