Home / Top 5 / 5 beauty pogrešaka koje si Francuskinje nikada ne bi dopustile
francuskinje

5 beauty pogrešaka koje si Francuskinje nikada ne bi dopustile

NAŠE omiljene Francuskinje uvijek njeguju svoj besprijekoran izgled. 

Njih nikada nećete vidjeti s masnom kosom ili prljavom odjećom, ali neće vam priuštiti ni to da ih vidite s nekim make-up pogreškama koje svakodnevno viđamo na djevojkama.

Francuskinje nikad ne pogriješe nijansu tekućeg pudera

Kod ovih dama nikada nećete vidjeti oštar prijelaz između vrata i lica. One uvijek biraju lagane i prozračne pudere koji se znatno lakše stapaju s tonom kože i izgledaju vrlo prirodno.

Njima ruž nikada ne završi na zubima

Iako obožavaju crvene ruževe, nikada im se neće dogoditi neugodna situacija u kojoj im ruž završi na zubima. Trik kojim se koriste je taj da prednje zube namažu prirodnim bezbojnim balzamom za usne koji ne dopušta ružu da se zadrži na zubima.

Nikada ne pretjeruju s čupanjem obrva

Kada je riječ o obrvama, za njih vrijedi pravilo “više je više”. Ako nemaju vremena počupati ih, Francuskinje će svoje obrve samo počešljati gelom za obrve, a kada ih uređuju, odstranit će samo neželjeni izrast i pritom zadržati prirodan oblik.

Francuskinje odbijaju konturirati lice

Za njih su stroge konture i previše highlightera veliko NE. Umjesto toga, one će ispod jagodica nanijeti malo bronzera, a na najviše točke lica namazat će malo hranjivog ulja koje će zamijeniti highlighter i naglasiti ono što žele istaknuti.

Nikada ne spavaju sa šminkom

Francuskinje pridaju veliku pažnju njegovanju kože lica. Osim što nikada neće otići na spavanje sa šminkom, ove dame nikada ne liježu a da prije toga nisu obavile cijelu rutinu čišćenja i njegovanja lica.

index/RK

OSTAVITE KOMENTAR - nije potrebna registracija