Home / Zanimljivosti / VIDEO Bosanski dernek na Jadranu: Halid Bešlić sa suprugom Sejdom odmara u Neumu, pa zapjeva uz plažu…
hb

VIDEO Bosanski dernek na Jadranu: Halid Bešlić sa suprugom Sejdom odmara u Neumu, pa zapjeva uz plažu…

Halid Bešlić nakon brojnih nastupa i koncerata zasluženi odmor provodi sa suprugom i prijateljima u Neumu, gdje voli i da zapjeva…

Legenda narodne muzike Halid Bešlić nakon brojnih nastupa i koncerata zasluženi odmor provodi sa porodicom u Neumu. Zajedno sa pjevačem stigla je i supruga Sejda, te njegov saradnik Samir Kadirić sa porodicom.

halid-beslic-neum-3

– Već nekoliko godina sam tu. U Neumu se lijepo odmorim. Tu dođem sa suprugom Sejdom, svojim Samirom Kadirićem i još nekoliko dragih ljudi. Već četvrtu godinu sam smješten u vili “Gabriel” kod moje Đemile i Chrisa Gabriela. U blizini vile “Gabriel” je moj kolega Enes Begović, Meho Kodro… Neum je stvarno dobar za odmor. Dobre plaže, ima lijepo šetalište… Tu je i restoran villa “Dom” kod naše Željke i Ive, gdje uživamo u iću i piću – kaže Halid Bešlić.

halid-beslic-neum-1

Kada je muzika u pitanju, sve je spremno za novi album.

–  Možda bude novi CD do kraja godine. Sve je pitanje vremena i zakazanih nastupa – kaže Bešlić.

halid-beslic-neum-2

Naša muzička zvijezda još jednom je pokazala svoju veličinu i u Neumu. Halid se skoro sat vremena slikao sa fanovima, a iako je bio umoran od nastupa, zapjevao je nekoliko pjesama sa članovima Omladinskog ansambla Tešanj na čelu sa virtuozom na harmonici Damirom Galijaševićem, koji također trenutno odmaraju u Neumu.

 

halid-beslic-neum-4

Naravno, za nastup su nagrađeni velikim aplauzom Bosanaca i Hercegovaca, ali i brojnih turista.

Pogledajte kako je to zvučalo…

 

 

(DEPO PORTAL/radio krajina)