Home / Top 5 / U koji od 5 tipova “Valentinovo parova“ spadate?
vale

U koji od 5 tipova “Valentinovo parova“ spadate?

Za neke parove je Valentinovo svetinja, dok neki tek oko ponoći primijete da je „dan zaljubljenih“ pri kraju…

Svake se godine za Valentinovo pošalje oko milijardu čestitaka – više se pošalje jedino za Božić. Globalno, Valentinovo je, uz Majčin dan i dan kada se kupuje najviše cvijeća. Svake godine djevojke i žene širom svijeta na Valentinovo zbrojeno dobiju oko 50 milijuna ruža.
One starije sjećaju se da se kod nas prije 30-ak godina Valentinovo uopće nije obilježavalo – nakon pada tvrdog komunizma te brzo pridošlog utjecaja američke popularne kulture, i kod nas je spomendan na sv. Valentina postao i Dan zaljubljenih.

Postoji nekoliko tipova „parova za Valentinovo“ – u koji ti spadaš?

1. Romantični 
Ovaj tip već se tjednima prije veseli velikom danu i cijeloj šarenoj pompi. Pravovremeno se rezervira stol u restoranu, kupuju pokloni te planira romantično gugutanje na jastuku.

2. Mrzitelji 
Ovaj tip na spomen Valentinova koluta očima. „Kakva kičasta glupost!“, najčešća je reakcija na romantičnu tradiciju. Mrzitelji smatraju da nije potrebno imati službeni dan kad se pokazuje koliko netko nekoga voli.

3. Opušteni 
Ne znaju točno što bi radili na dan zaljubljenih, pa spontano odluče ima li razloga za slavlje ili ne. Samo cool…

4. Neistomišljenici 
Ovaj par sastoji se od jednog partnera kojem Valentinovo ide na onu stvar, i angažiranog – koji drugu polovicu obasipa romantičnim iznenađenjima…

5. Lažljivci 
Ovaj tip ponaša se kao da su previše cool za takvu dosadnu i kičastu tradiciju, a na kraju se uhvate kako zajedno rade nešto „ljigasto-romantično“. Pssst, samo nemoj nikome reći…