Home / Zanimljivosti / Trump pozvao novinare na večeru, ono što se tamo dogodilo reklo im je sve o stanju u Bijeloj kući
tr

Trump pozvao novinare na večeru, ono što se tamo dogodilo reklo im je sve o stanju u Bijeloj kući

DONALD TRUMP organizirao je privatni obilazak Bijele kuće za novinare, a oni su za to vrijeme zapazili neke stvari koje mnogo govore o stanju u Washington.

Iako je bio oprezan prilikom obilaska, Trump je novinare ipak pozvao da večeraju s njim, a novinari su na temelju njegovih navika otkrili mnogo toga.

“Konobari znaju što Trump voli. Kad sjedne odmah mu nose dijetnu Colu, dok nama drugima donose vodu. Kada je došao red na salatu, Trump je dobio preljev 1000 otoka, a mi ostali obični od ulja i octa. Kad je stigla piletina na red, samo je on dobio dodatnu porciju umaka. A kad je stigao desert, svi su dobili jednu kuglicu sladoleda od vanilije uz čokoladnu pitu, samo je Trump dobio dvije”, otkrili su novinari Timea Michael Scherer i Zeke J. Miller.

Američki mediji su odmah zaključili da ovo govori baš sve o Trumpu te da on svaku situaciju u Bijeloj kući koristi da bi dokazao svoju nadmoć.

index/radio krajina