Home / Zanimljivosti / Tifa se vraća u Sarajevo, mora hitno na operaciju: ‘To je jedino rješenje’
tifa

Tifa se vraća u Sarajevo, mora hitno na operaciju: ‘To je jedino rješenje’

Legendarnom Tifi žao je što  neće biti na stadionu Grbavica, gdje je svečano biti otvorena istočna tribina

Mladen Vojičić Tifa početkom naredne sedmice dolazi iz Beograda u Sarajevo, a razlog za to nije snimanje novih pjesama ili nastupi, nego zdravstveni problemi, zbog kojih će nekoliko dana provesti na pretragama na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Naime, legendarni pjevač već duže vremena „kuburi“ sa kukom desne noge i ekskluzivno za Faktor je potvrdio da ga uskoro očekuje operacija na Klinici za traumatologiju i ortopediju u Sarajevu.

 – Otišla mi je hrskavica je i operacija je jedino rješenje. Naredne sedmice uradit ću nalaze na Koševu, a operaciju 10. aprila uradit će prof. dr. Ismet Gavrankapetanović. „Pod nož“ sam morao i ranije, ali imamo koncerte u Sofiji i Skoplju, tako da sam morao malo stisnuti zube – kazao je u telefonskom razgovoru iz Beograda Mladen Vojičić Tifa.

 Legendarnom Tifi žao je što danas neće biti na stadionu Grbavica, gdje će svečano biti otvorena istočna tribina.

– Siguran sam da će se „Grbavica“ oriti danas u Dolini ćupova. To je na neki način himna navijača Željezničara, a vjerujem da ću je sa Manijacima pjevati kada ove godine osvojimo duplu krunu – kazao je legendarni pjevač.

faktor.ba/radio krajina