Home / Vijesti / Svi su zbunjeni: Dok grli uplakanog Zadranina, da li se Kolinda Grabar Kitarović smije ili plače?!
koli

Svi su zbunjeni: Dok grli uplakanog Zadranina, da li se Kolinda Grabar Kitarović smije ili plače?!

Teško je definitivno procijeniti smije li se predsjednica dok joj potreseni Zadranin rida u naručju ili pak ona plače tako da izgleda kao da se smije

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović jučer se hitro zaputila u Zadar koji je bio pogođen nesvakidašnjom poplavom, kako bi se na licu mjesta uvjerila kakva je situacija na terenu. Obilazak poplavljenih područja u Zadru iskoristila je da izjavi kako je sve to podsjeća na njen rodni kraj, ali i kao priliku za fotografiranje, čime se pohvalila na svom službenom profilu na Instagramu.

Tamo je Grabar-Kitarović objavila fotografiju na kojoj grli i valjda tješi starijeg čovjeka koji plače, vjerovatno zbog štete koju je Zadru nanijela velika poplava, piše Index. No dok je posve jasno da potreseni Zadranin u grču rida, Kolindino lice je djelimično zaklonjeno njegovim te se čini kako se predsjednica zapravo – smiješi. Usne su joj podignute prema gore u nešto što sliči osmijehu, a to sugeriraju i crte na obrazima.

Ipak, teško je definitivno procijeniti smije li se predsjednica dok joj potreseni Zadranin rida u naručju ili pak ona plače tako da izgleda kao da se smije.

Sigurno je zato da je uz spornu fotografiju, koja je izazvala i niz negativnih reakcija na društvenim mrežama, objavljen i kičasti hashtag “budičovjekrodasvog. Za pretpostaviti je da to ne znači smijati se ljudima koji plaču u očaju zbog prirodne katastrofe koji su proživjeli.

index/radio krajina